dysfunksjonell.no
22Nov/100

Still under the weather..

I haven't been updating much here lately and for that I'm sorry, but I'm still not feeling well. Actually I haven't since I went to the emergency room the first time on November 28th. I have no idea what's going on - I just know that something's not right, so I'm gonna call my doctor tomorrow to get an appointment and see if he can figure out something they didn't in the hospital. Kinda doubting it though, but I hope he'll find something that can easily be fixed. I need to get my old self back again, or else I don't know what to do. I'm so sick of feeling under the weather, and not having energy for anything but feeling sorry for myself..

I'll be back with an update. Seriously, I want to be up to playing with my makeup again - I even have stuff from GlamourDoll I want to tell you about. *sigh*

Posted by Shamini on November 22, 2010 – 2:03 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Håper de finner ut hva som er galt og at du blir 100% frisk igjen snarest mulig.

  <3

 2. Margrethe:
  Tusen takk, snille du. <3

 3. Lyst til å ta en kaffe før jul? – Når du føler deg litt bedre kanskje? Vi er alle friske her hjemme nå så nå kan jeg møte deg Wink

 4. What, seriously? Det er ikke bra da!! Frown
  Håper virkelig du finner ut av hva det kan være.. Keep us updated!! Smile

 5. Kanskje det er en innkapslet lungebetennelse :s De er jo litt sånn lumske. Vanskelig å oppdage både på røntgen og CRP. Nei… Jeg krysser fingrene for at du “bare” er sliten eller noe. God bedring *klemme”

 6. Tusen takk for alle de hyggelige og omtenksomme kommentarene! Jeg føler meg litt bedre, og har fått time hos legen i desember – forhåpentligvis finner han ut mer da.

  Ragnhild:
  Mer enn gjerne! Vi får holde kontakten. Jeg føler meg litt bedre, så jeg håper formen er på vei oppover nå, omsider. Har du nummeret mitt? Hvis du har, kan du ikke sende meg en melding sånn at jeg får ditt? Eventuelt kan du sende meg en melding på FaceBook. Smile

  Linda:
  Det er ikke lungebetennelse nei, det er noe av det første de sjekker (grundig) med meg fordi det er essensielt at jeg får begynt på medisin umiddelbart. Takk! Smile *klemme*


Leave a comment

No trackbacks yet.