dysfunksjonell.no
4Nov/100

Not hospitalized anymore!

After having spent the last five days in the hospital I'm finally back home, not much wiser than I was last Thursday when I suddenly experienced trouble breathing. I have no idea what happened, but naturally I panicked and had Øyvind call 113 (emergency number) to have them come pick me up. An ambulance came and brought me to the emergency room where they drew my blood, did numbers of other tests, checked for blood clots, gave me an EKG, found absolutely nothing wrong and sent me back home. Friday came.. and went, and I still felt like I had some weight on my chest making it hard to breath.

Late that night we decided to call 113 again as I was afraid it could have something to do with my heart or lungs, and I was told that I could come back in on Saturday for another checkup and an x-ray of my chest. I decided to spend the night at home and go back to the emergency room next morning, and so I did. Another ambulance ride, a lot of waiting, more tests, and finally they admitted me. I lost count of all the different tests they performed on me, but at least I know that I'm healthy. Because they found absolutely nothing wrong. Not a thing.

I have to praise St. Olavs Hospital for doing a phenomenal job. I felt safe during the whole ordeal, and I never doubted that I was being heard and taken good care of. Now I know I have nothing to dread when I'm going in for my annual checkups, and I know I'll be in good hands should something worse happen another time. So a great big thanks to all of those who were involved in taking care of me from October 28th through November 4th - you know who you are! Smile

Oh, and I still have the best boyfriend in the world.

Posted by Shamini on November 4, 2010 – 9:59 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. <3 Så bra at alt gikk fint! Håper pusteproblemene er borte nå, da… Mon tro hva det kan ha vært?

 2. <3 And you are the best girlfriend! Even when you're in the hospital and people are stuffing your arms with needles and stuff.

 3. Finally back! Det hørtes ut som en kjedelig situasjon, enda bra det ikke var noe galt. Og at servicen var på topp er et pluss, sånn skulle det helst alltid vært på norske sykehus..

 4. Maria:
  Pusteproblemene har ikke meldt seg på noen dager, så jeg regner med at det er i orden nå. Jeg aner ikke hva det kan ha vært, men jeg begynner alvorlig talt å tro at det var et angstanfall av noe slag. Jeg vet ikke hvordan sånt føles, men symptomene stemmer godt og det har vært veldig mye i det siste – i tillegg til at jeg stort sett alltid er “on edge” fordi jeg er redd for å bli syk.

  Øyvind:
  I fare for å bli altfor klissete: Heart

  Jerven:
  Takk Smile Det var ikke bare kjedelig, men også frustrerende. En liten periode ønsket jeg meg heller noe som kunne medisineres og dermed bli borte, enn noe som ikke kunne forklare. Nå er jeg egentlig ganske fornøyd med at jeg er frisk.

  Servicen ved St. Olavs var det overhodet ingenting å utsette på, og jeg har vært endel innom sykehus opp igjennom årene.. Det føles utrolig deilig å ikke måtte engste seg for eventuelle opphold der, det gjør hverdagen min mye lettere. Og ja, sånn skulle det vært på ALLE norske sykehus, alltid.

 5. Åå, godt å høre at alt gikk bra! Du er heldig som har en som passer på deg Smile

 6. Awwh, veldig glad for å høre dette Smile Men synes fortsatt det er rart at de ikke fant noe! Ikke det at jeg håper det var noe, men sykt rart at du fikk pusteproblemer uten grunn.. Håper det var engangstilfelle! Grin <3


Leave a comment

No trackbacks yet.