dysfunksjonell.no
1Nov/100

Hospitalized

I just wanted to let you know that I'm in the hospital, and will hopefully be back home on Wednesday (unless something else happens).

Posted by Shamini on November 1, 2010 – 2:33 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. God bedring! Håper du er i form og kan komme deg hjem snart!

 2. Oj nej, vad har hänt?? Hoppas du får komma hem snart, sjukhus är aldrig roliga att vara på.. Krya på dig!!
  Kram

 3. Håper det ikke har skjedd noe alvorlig og at du kommer deg hjem snart. God bedring!

 4. Tusen takk for koselige meldinger, alle sammen – jeg setter enormt stor pris på det! Det er utrolig fint å vite at folk bryr seg, dere gjør dagene mine bedre. Smile

  Jeg fikk problemer med å puste på torsdag og dro på legevakta for å få det sjekket. De tok flere prøver, men fant ingenting og sendt meg hjem igjen. På lørdag hadde det fortsatt ikke blitt bedre og jeg dro på legevakta igjen. Etter mange timer.. venting ble jeg lagt inn, og her jeg da. De har sjekket røntgen, hjerte, lunger, eventuell blodpropp, infeksjoner osv., men ingen av prøvene viser noe galt.

  Legen vil ha meg her til onsdag, så kan jeg få unnagjort årets sjekk med det samme jeg er her. Det er helt OK, og det er veldig greit å vite at det er fagfolk rundt meg om det skulle skje noe mer. Jeg er uendelig glad for at jeg har en fantastisk kjæreste som passer godt på meg, uten ham hadde jeg ikke visst hva jeg skulle gjort.

  Jeg elsker deg, Øyvind Heart

 5. Gjett om vi er enige i det om kjæresten Big Smile – og stor takk til St. Olav’s som har tatt så godt vare på dere og gjort det til en positiv opplevelse tross alt. Gleder oss til dere er hjemme igjen.
  God bedring og kjempeklem til dere begge.
  Mamsen og papsen

 6. Uffda.. Håper du kommer ut senest onsdag! Så rart det bare skjedde uten at de finner noe galt.. Men jeg håper da det er positivt! Og at pusteproblemer ikke skjer igjen Smile klem!

 7. Krya på dig raring!!!!!

 8. Huff. God bedring *sender klemmer og varme tanker*

 9. God bedring! Håper du er hjemme nå.

 10. God bedring!
  Håper du er hjemme nå og har det braSmile

  Klem

 11. Igjen tusen takk for kjempekoselige kommentarer, det gjør mye å vite at det er folk der ute som bryr seg og tenker på meg!

  Jeg er imidlertid fortsatt på St. Olavs og vet ikke helt hva som skjer enda. I skrivende stund venter jeg på legen, og håper jeg får dra hjem idag.. Nesten en uke på sykehus begynner å bli i meste laget, og jeg er utrolig sliten og lei til tross for at folk rundt meg har vært fantastiske. Dessuten savner jeg Theo og Cuda noe infernalsk!


Leave a comment

No trackbacks yet.