dysfunksjonell.no
23Oct/100

Greenies® Lite™

Greenies TeeniesIt's Saturday, and I've been enjoying myself with a little online shopping. I enjoy online shopping, it's so easy and convenient! When we visited my sister last Christmas she gave Theo a green little dental chew, which he seemed to really enjoy. Back home we were excited to find them at our local pet store, so we kept buying them for Theo.

Since our local pet store has stopped selling these little treats, I decided to see if I could order them online instead. On Amazon.com I hit jackpot, and I ordered a canister holding 96 ct for $22.99 plus shipping - which would be about 134,- NOK with today's exchange rate. A real bargain! Unfortunately I didn't notice that they had two different kinds of the same treat, one being low on calories, so I ended up buying a canister of the new enhanced Lite™ instead of the regular one.

One of my biggest fears when it comes to animals is anesthetizing them. I hate it, and I'm always afraid of being told that "something happened" during the procedure. I feel so sorry for them when they're waking up, all groggy, nauseous, dizzy and cold. Dogs need to go to the veterinarian every once in a while to have plaque removed, but we're striving to keep their teeth as clean as possible for as long as we can. I refuse to have them anesthetized unless it's absolutely necessary. Greenies® are a nice little tool in the fight against plaque and dental problems. They're easy to digest, rich in antioxidants, vitamins and minerals - and best of all.. Theo absolutely loves them!

For more information:
http://www.greenies.com/

Photo courtesy of Amazon

Posted by Shamini on October 23, 2010 – 9:34 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Are you subconsciously trying to put little Theo on a diet? Smile

 2. Fieran:
  No! No diets in this house. If he needs anything it’s more fat (and muscles), I think he looks a bit thin at the moment. I’m guessing it’s because he’s wrestling with Cuda all the time. Lots of exercise for them both! Wink

 3. At jeg ikke tenkte på amazon. Sparer jo endel penger ved å bestille derfra. Takk for tipset! Grin

 4. Margrethe:
  Nå sjekket jeg ikke alle butikkene som tilbød disse her gjennom Amazon, men den butikken jeg valgte sender ikke til Norge, så jeg måtte bruke MyUS og den amerikanske adressen min.

 5. Siden hunder sliter mer med tannstein enn katter, så antar jeg at effektiviteten ikke er like stor hos hunder men jeg har i hvertfall veldig god erfaring med å bare bruke Royal Canine til katten min. (Unntatt litt våtfor nå og da. Hun blir så overlykkelig når hun slipper å tygge maten) Har ikke hatt problemer med tannstein på kattepusen og den gamle kattepusen min måtte få fjernet tannstein en gang i året helt til jeg gikk over til kun Royal Canine. Men jeg tipper du bruker sånt kvalitetsfôr allerede om jeg kjenner deg rett Grin

 6. Linda:
  Altså, jeg sier ikke at det ikke er sånn, men jeg har hatt katt(er) gjennom hele livet med unntak av de 6 årene jeg var sammen med eksen, og jeg har aldri fått fjernet tannstein på noen av mine eller hørt om andre som har gjort det. Hos oss ble det fôret med Friskies fra nærbutikken, og siden vårfôr er fandens oppfinnelse – ja, det er min mening Wink – har de utelukkende fått tørrfôr gjennom hele livet.

  Theo fikk Hill’s Science Plan™ Puppy Healthy Development™ Mini hele det første året omtrent siden dette var fôret oppdretteren hans brukte, men vi har nå gått over til Royal Canin Chihuahua. Jeg har hørt at RC inneholder færre biprodukter, og at dyrene dermed tar opp mer av det. Uansett hører jeg stadig om hvor viktig det er at de alltid har nok å gnage på for å holde munnene og tennene friske, så de får både okseører, sånne pinner, Dentastix® og disse fra Greenies® (etter anvisning selvfølgelig) i tillegg.

  Beklageligvis regner jeg med at vi på et eller annet tidspunkt må til veterinæren med dem begge for å fjerne tannstein, men det trengs heldigvis ikke enda – og jeg håper det blir veldig lenge til. Smile

 7. Den som sendte til Norge hadde en latterlig høy portopris, men jeg fant en selger på ebay så det ordnet seg! Smile

 8. Margrethe:
  Hm! Du kunne ikke tenke deg å dele navnet på eBay-selgeren med meg, det kan bli dyrt i lengden om jeg skal bestille via USA? Smile Glad det ordnet seg iallfall!


Leave a comment

No trackbacks yet.