dysfunksjonell.no
4Oct/100

Wet n Wild Color Icon™

Wet n Wild Color Icon™I'm not the most difficult person to influence when it comes to makeup, and this time I've let myself influence by Jomakemeblush and a drugstore brand, namely Wet n Wild.

I really like the variety of colors, and it seems like each palette consists of three matte or satin shades and three frosty shades. When I did a quick search to see what others had to say about these palettes I found them to be widely liked, and this caught my interest. So I went on a tiny little rampage - I mean, these are drugstore products and cost $4.99 which would be about 30,- NOK with today's exchange rate - and ordered all four palettes. A bargain!

They're said to be buttery and highly pigmented, so I'll be back with more pictures and a review when I receive them.

Photo © Wet n Wild

Posted by Shamini on October 4, 2010 – 1:01 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Gleder meg til å lese omtale av disse. Har snust litt på de selv Smile

 2. Renate:
  Ja, jeg gleder meg til å teste dem ut selv. Nå har jeg vel i teorien nok øyenskygger, men jeg blir helt frelst når jeg ser ordene “highly pigmented” og “buttery smooth” i samme satning altså. Wink Ser lovende ut!

 3. Wet n Wild är ett av mina favorit märken Smile De är billiga och bra.. Hoppas dendär paletten kommer hit till Vasa också för den såg jättefin ut Smile

  ha det bra
  kram

 4. Anna:
  Jeg tror faktisk aldri jeg har prøvd noe fra Wet n Wild. Jeg vet ikke engang om vi har merket i Norge? Uansett gleder jeg meg masse til å få palettene, for de så kjempespennende ut – nydelige farger i alle fire, og så billige! Grin

  Om de ikke kommer til Vasa får du si fra om du vil ha navnet på eBay-selgeren jeg kjøpte mine fra. Smile *klem!*


Leave a comment

No trackbacks yet.