dysfunksjonell.no
8Aug/100

Juicy Couture Viva La Juicy

Juicy Couture: Viva La JuicyDa er tiden inne for å oppdatere den lille shoppen min med en ny liten skatt, og denne gangen har jeg en flaske Juicy Couture Viva La Juicy (eau de perfume), 50ml, på jakt etter et nytt hjem. Den er kjøpt hos CheapSmells for ca. 355,- kroner pluss frakt, og har blitt sprayet én gang.

Den rosa sløyfen henger fortsatt på flasken sammen med de supersøte charmsene, og den kommer selvsagt i sin originale eske (som vist på bildet).

Interessert? Legg igjen en kommentar her, eller send meg en e-post. Kjøper betaler frakt, og jeg sender den selvsagt billigst mulig.

Betalingsmåte: PayPal eller forskuddsbetaling.

Pris: 300,-

Posted by Shamini on August 8, 2010 – 6:45 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Selges den i Norge mon tro? Jeg må liksom lukte den først Smile

 2. Devilcat:
  Jeg vet iallfall at Cubus på Trondheim Torg har den inne, og da jeg var på jakt etter denne kostet den rundt 700,- kroner i butikk. Sjukt!

 3. Da får jeg dra dit å lukte før jeg bestemmer meg. Er i Trondheim titt og ofte for å dra på visninger, VIL HA LEILIGHET NÅ! Smile

 4. Devilcat:
  Du skal flytte inn til byen? Jeg stortrives her. Krysser fingrene for at du finner leiligheten din! Smile

 5. Ja, har bodd der i 2 år, også sluttet jeg på skolen og flyttet hjem til nord trøndelag, og nå skal jeg begynne å studere Audiograf på HIST Rotvoll. Smile

 6. FIKK LEILIGHET Grin Rønningsbakken, like over veien for KBS. Perfekt Grin

 7. Devilcat:
  Gratulerer så mye med leilighet! Er kjempeglad for å høre at det ordnet seg. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.