dysfunksjonell.no
24Jun/100

Becoming a Graphic Designer (take three)

Judging from what's happened since my last post, whining actually helps! I received an e-mail from my school today with an apology for not replying to my e-mails, and telling me that everything is OK, so I'm still going back to graphic design for fall 2010. I guess this means that I need you guys to send me lots and lots of motivation and inspiration, because as of now I'm not motivated at all. Oh well, let's pretend it's because it's time for a real vacation, and I don't want to be thinking about school, making an effort and how to work out my jigsaw of assistance when our lives goes back to normal. On the other hand I'm happy to know that I've got something to do, and I have the perfect excuse for being social with my classmates, making new friends.

I'm back on the road towards becoming a graphic designer. Smile

Posted by Shamini on June 24, 2010 – 7:30 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. That’s awesome!

  I’m sure you’ll get motivated once the time comes! Anxious, and motivated! I’m excited for you. Grin

 2. Julissa:
  Thank you so much! Grin I really hope so. It so tiresome to want something without having the motivation to go through with it. I’m the kind of person who wants to do something a 100% if I’m going to do it in the first place, and that’s kinda colliding with not being motivated..

  Maja:
  Thank you sweetie!

 3. Jeg tror motivasjonen kommer når du starter på skolen og alt (forhåpentligvis) går din vei. Er det NKF du skal på? Er det bra tilrettelagt der? Har aldri vært der, og liker å ha oversikt når min mor spør om sånt. Wink

  Masse lykke til! Det blir spennende å se om motivasjonen kommer!

 4. Silje:
  Jeg håper du har rett. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke er motivert, når jeg faktisk har lyst? Jeg er et merkelig vesen. Jeg skal gå på NKF ja! Om det er tilrettelagt kommer vel sikkert litt an på type handikap og grad av funksjonsnedsettelse, men skolen har vært helt fantastisk når det gjelder å legge ting til rette for at jeg skal kunne studere der. Jeg har ingenting negativt å si om dem! Såvidt jeg vet får også min klasse nye klasserom fra denne høsten, så det blir veldig spennende å se endringene fra ifjor. Smile

  Tusen, tusen takk for lykkeønskninger – og jeg sender noen i retur med tanke på konteeksamen din!


Leave a comment

No trackbacks yet.