dysfunksjonell.no
7Jun/100

Piercing? What?

Ever since piercings became a major trend.. statement.. thingie, I've been skeptical. I have never really liked piercings, and I would dream of poking holes all over my body just for the heck of it. I will admit to have had the occasional urge to get an eyebrow piercing, or even a lip ring, but thankfully I never got around to doing either. Please don't misunderstand what I'm saying, if people like piercings and want to get one - or eight - that's their own business, I've just never wanted one for myself. I don't think it would fit me. Or my style.

Just to make it clear I don't consider the regular pierced earlobe a piercing, even if it is. When I was three years old my mom took me to the hairdresser, and I left with both my ears pierced. I remember it like it was yesterday, and even though I've been wanting to pierce my ears again, I've never had the guts. Talk about traumatized, huh! Anyway. I don't know what has changed, but I suddenly have this desperate desire for another ear piercing, a real piercing. After talking to a girl on Twitter about her two new piercings, rook and tragus, I wanted one even more and I started searching the Internet for what the different ear piercings are called. Yes, ear. Anywhere else on my body is completely out of the question.

I decided on a helix, and I've booked an appointment for next Monday. Wish me luck, please? I still hate needles, and I'm not really sure whether or not I'm looking forward to it or dreading it. I did double-check with the piercing parlor since we're driving to Paris in less than a month, but I was assured it would be quite OK as long I take properly care of it - and that I intend to do. The healing time for a cartilage piercing like this is usually 6-8 months, maybe even up to a year, and I have no intentions of ignoring that. I've never experienced any complications with any of my tattoos, so I'm guessing I've been doing a fairly good job with all six of them.

I'll keep you posted, and pictures will be added if I don't chicken out in the meanwhile. Wink

Posted by Shamini on June 7, 2010 – 9:19 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Blir spennende å seGrin lykke til!

 2. Ah, gleder meg til å se! Jeg har vurdert å pierce nesen i nesten et år nå, men åhh… jeg gruer megRazz Ikke så mye til smerten, men til at jeg GARANTERT kommer til å angreThinking

 3. Maja: Tusen takk, jeg tror nok jeg trenger det. Har sittet og sett på YouTube-videoer av folk som har fått sin første helix, og merkelig nok er jeg langt mer beroliget enn jeg var før jeg begynte. Smile

  Maria: Tror du at du kommer til å angre dersom du har hatt lyst på denne piercingen i nesten et år? Å angre er kjedelig. Heldigvis angrer jeg sjeldent på det jeg gjør, men det er kanskje fordi jeg (pga. situasjonen min) ikke kan være like impulsiv som jeg kanskje ville vært om jeg hadde vært gående? Si fra om du tar en likevel, jeg vil veldig gjerne høre!

 4. Har hatt kun to piercinger, en i tunga og vanlig labret, labret angrer jeg litt på, men savner den masse, jeg elsket den. Du skjønner, plata bakpå piercingen ødela tannkjøttet mitt, så det er ekstremt lavt der piercingen satt. Prøvde å ha ring, men fant ingen som passa perfekt. Den i tunga har jeg fortsatt og angrer ikke et sekund Smile

  Helix er kjempefint og elegant Smile Har lyst på en industrial og kanskje ta labret på nytt eller monroe, men da bør jeg sørge for bioplastpiercing, har hørt de ikke sliter så mye Smile

 5. Hoho – heller deg enn meg! Jeg har flere piercinger og har hatt mange oppover ørene også. Har en gang tatt i brusk i øret og etter ca 3 mnd orket jeg ikke smerten mer og tok den ut… Så bare husk at den gjør vondt ganske lenge, jeg var ikke forberedt på det som nok er mye grunnen til at jeg ga opp halvveis i helingsprosessen. Skal aldri pierce brusk igjen!

  Devilcat: Hvis du først har begynt å få slitasje på tannkjøttet hjelper bioplast svært lite. Jeg forsøkte det i stedet for å måtte ta ut min labret (som jeg elsket, elsket), men tannkjøttet fortsatte å bli slitt og jeg måtte til slutt ta den helt ut (jeg ville ikke ha ring).

 6. Devilcat: Så leit at du måtte ta ut din. Frown Har du fått skader på tannkjøttet på permanent basis? Jeg syns den lille ringen i øret gjør utrolig mye, og jeg liker sånne subtile detaljer som pynter opp.

  Delirium: Jeg har vært litt frem og tilbake de siste dagene, ikke fordi jeg er redd for potensiell smerte, men fordi jeg er usikker på hvorvidt det er smart med tanke på at vi skal på ferie om 3 ukers tid. Jeg er også litt skeptisk med tanke på at legetiden er ca. 1 år (worst case scenario), men samtidig har jeg veldig lyst på den – oh, the choices, the choices. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.