dysfunksjonell.no
14May/100

BaByliss Illuminated Mirror 8425

Babyliss MirrorAfter a lot of back and forth I decided to go ahead and buy myself a better mirror. I already have a mirror from IKEA which has been working excellent so far, but I don't have good lighting anywhere. It's been really annoying, so when Maquillage wrote a post about her fancy mirror I wanted to get one just like it. It seems awesome!

It has two sides, one normal and one that magnifies 5x. It has also got lighting around the edge, and you can choose between warm, cool and normal lighting - which is also awesome if you'd like to avoid the shock of discovering that your makeup looks a bit different when in daylight. It's also telescopic, which allows you to heighten or lower it as you wish. Another neat feature is that you're able to choose whether you want to attach the electrical cord, or just run it on batteries. Very convenient when traveling!

Unfortunately Euronics, who sells these mirrors, doesn't have them in stock. I e-mailed them to ask when it would be available, and was told that it would be ordered in as soon as I had placed my order. OK then! Strange way of running a business, but what the heck, let the customers wait a little extra to avoid having things in stock. I have absolutely no idea to when I'll have it, but at least I've placed my order.

Anyway, I tried finding this mirror on BaByliss' official websites, but I could only find hair grooming appliances. I'm kinda dreading that this means it's a discontinued product, so I really hope it won't be problematic to replace the light bulbs once they decide that they've done their job.

Photo © Euronics

Posted by Shamini on May 14, 2010 – 4:29 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Oioio det var stiligGrin

 2. Jeg har en sånn, ikke Babyliss, men et annet merke. Funker fint, men lyset rundt gjør ikke KJEMPE forskjell. Littt da. Og den forstørrende siden er fin til napping av brynWink

 3. jeg kjøpte fra babyliss. men var bare en side Shock og bare sånn forstørrende speil.så om jeg sitter på vanlig avstand fra den ser jeg ikke noe Frown Bomkjøp Frown

 4. Ingrid: Hm, får teste det ut når det kommer. Jeg regner med at det gir bedre lys enn jeg har her per idag uansett, og alle monner drar! Lys fra en skrivebordslampe og en monitor er ikke allverden å skryte av iallfall. Wink

  Heidi: Jeg finner ikke igjen innlegget ditt, men du kjøpte det andre speilet – 8430 eller noe? Uansett, det høres ikke rett ut at det kun skal ha en forstørrende side, så det ville jeg klagd på. Ellers har du jo alltid kjøpsloven du kan slå i bordet med, sånn at du får returnert det mot pengene tilbake.

  Dette er det samme som Maquillage har, og hun virker veldig fornøyd med sitt iallfall. Jeg skal skrive mer når jeg får det. Smile

 5. Jeg er kjempefornøyd med mitt, ja! Men jeg visste faktisk ikke at det kunne gå på batterier før jeg leste det her Razz Det eneste jeg har å utsette på speilet er vel at lysene kanskje kunne vært litt sterkere, men så har jeg blitt vant til å ha veldig mye lys når jeg sminker meg i det siste, så kanskje det er derfor.

  Btw; jeg skal ta tattovering til ONSDAG, håper jeg ikke trekker meg i siste lita, for har så lyst, men er så redd!

 6. Maquillage: Jeg googlet det nøye før jeg bestilte det, siden det kostet såpass mye og jeg ville være sikker på at jeg faktisk kunne bruke det, informasjonen på sidene til Euronics var jo elendig!

  Slapp av, tatoveringen din går helt sikkert kjempebra! Hvor skal du ta den? Altså, hvor på kroppen? Noen steder er veldig mye verre enn andre, det fant jeg ut nå sist.. Om du virkelig har lyst på en tatovering, så syns jeg ikke du skal trekke deg. Hopp i det, og lykke til! Grin

 7. Håndleddet, ikke så stor heller – skal ta en liten firkløver Smile Har tenkt på dette i to år nå, så kommer til å bli så skuffet over meg selv hvis jeg trekker meg! Men, men. Skal ta med en venninne, så da håper jeg det går greit Smile

 8. Maquillage: Jeg regner med at det hele kommer an på hvordan du reagerer på smerte, hvor høy smerteterskel du har osv. En tatovering kjennes jo ikke likedan for alle, så hvis det er smerten du engster deg for er det ikke sikkert du syns det er spesielt vondt. Jeg har nå 6 tatoveringer (to er nye, den tredje er frisket opp), og noen var helt klart verre enn andre selv om jeg i utgangspunktet ikke syns tatoveringer er så ille – og jeg takler ikke nåler, sprøyer og denslags! Smile

  Jeg tror det kommer til å gå kjempebra! Bare spis før du drar dit, og husk at du må puste, så skal du se at det ordner seg.


Leave a comment

No trackbacks yet.