dysfunksjonell.no
7May/100

Meet Shamini the Toon

I've had an exhausting, but awesome day! Therèse from Pink Ink Tattoo Studio came to do my tattoo, or should I say tattoos. The whole session took about five hours, and it hurt like a motherf*cker when she tattooed my wrist, across the tendon. I don't think I'll do the other arm anytime soon, that's for sure!

My first and foremost tattoo was one I've been thinking about and planning for several years, I kid you not. It's something as unusual as a toon version of myself. She's depicted standing up (as opposed to sitting in a wheelchair), she's got my hair and my brown eyes, she's wearing one of the outfits I've been obsessing the most about (ask anyone who knows me, I've got 18 skirts like that in my closet) with matching boots. She's also wearing a halo around her ankle to underline the fact that she's not quite as innocent as she appears to be. Looks can be deceiving. And I love it! Therèse did a fabulous job, and I can't stop admiring her. She's covering most of my underarm, reaching from my wrist to my elbow, and she's done mainly in black and white. I'll be posting some more pictures as she heals, she looks a lot better in real life than she does in the picture. What can I say? The shading is nothing less than awesome!

I clearly proved myself to me a real dare devil, because I actually had another tattoo done during the same session. My second tattoo is a paw print. A Chihuahua's paw. Theo's paw! I decided to place it directly above the wrist on my left hand, left since it's the side of the heart, and pointing inwards towards my index finger. Now I will carry him with me forever.

Before she finished up she did some work on my finger tattoos, the ones I got at Trondheim Tattoo Convention in 2008. Unfortunately she couldn't do much, but she managed to redo what was supposed to be a shamrock, or clover, so now it actually looks like a shamrock! She was able to change the lettering on my left hand a little, but the right hands is doomed. Sure, it looks a lot better now than it did before, but because the space on a finger is so limited there was little to be done with the actual script. I'll be posting some pictures of the rest of the work as soon as they heal a little.

Thank you so, so much Therèse. You have no idea what you actually did for me today, I'm forever grateful, and I absolutely love my new jewels! It was really nice meeting you, and I'm pretty sure we'll meet again in the near future.

Please respect that this is a personal tattoo, do not steal my picture!
Photo © Shamini Thevarajah 2010

Posted by Shamini on May 7, 2010 – 11:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Fyyyyyy faen, Shamini! Det der er en av de råeste tatoveringene ever! Utformingen (med alle detaljene) samt historien bak gjør dette til noe helt.. underbart! Wow!

  Cred til deg som i tillegg kommer deg gjennom smertehelvetet med denne STORE tatoveringen! Wow!

 2. Kjempe fin tattoo Shamini! Utrolig stilig Smile Nå fikk jeg hvertfall lyst på flere!

 3. Maria: You just made my day, tusen takk for überheftig kompliment! Grin Du vet jo at jeg er litt spesiell, så jeg kunne jo ikke tatovere noe uten å ha en story bak? Du kan tro armen min klager idag, den verker og er øm – og det å skulle smøre den minst tre ganger om dagen er et sant lite helvete!

  Linda: Tusen takk!

  Maja: Ja, det er bare å hive seg rundt. Nå som du først har tatt en, og på det vondeste stedet i tillegg om man skal tro de som har peiling, så er det bare å sette igang med nummer to. Wink

 4. Yup! må nesten det gitt, men må bare finne noe jeg virkelig har lyst på førstWink

 5. Såååå kul den var! Love it Grin Jeg sitter hele tiden å tenker på hva jeg vil ha neste gang. Man blir helt hekta Razz

  • Tusen takk Lene! Grin Hekta ja? Fullstendig. Jeg drømmer om en hel sleeve, men så var det dette med pengene da. Når jeg tatoverte hånden min sist, i slutten av januar, så kosta det 2000,- kroner. Frown


Leave a comment

No trackbacks yet.