dysfunksjonell.no
1May/100

I won another Sleek contest!

As I'm sure most of you, at least those who are waiting for me to announce which Sleek MakeUP palettes I have for sale, have already have figured out on your own, I haven't received my grand prize yet. I decided to e-mail Sleek MakeUP once again today, and it turns out there's been some misunderstanding with my address. Now everything has been worked out, and my prize will be shipped from the UK one of these following days. It's been 39 days since the contest, and when I actually won something, I was kinda disappointed that it never reached me. Well, I don't really care about that now, the most important thing is that I'm finally getting my prize! Thank goodness I'm patient.. no, wait.. that's one thing I'm really not.

Sleek MakeUP KajalSleek MakeUP had another contest on FaceBook today, and I decided to participate again - as it was open to earlier winners as well. The grand prize was one i-Divine palette in "Graphite" decorated with Swarovski crystals, and which girl wouldn't like her palettes to be blinged? Awesome! So I sat ready and posted my answer as the clock turned 5:00 PM, and my comment ended up as number 22. And being number 22 won me the new Sleek MakeUP Kajals in both "Odyssey" (purple) and "Nocturnal" (black), which suited me perfectly! You can never have too many kajals, at least I can't.

If you think you've seen these before, it's the budget version of Guerlain Kajal Kohl.

Photo © Sleek MakeUP

Earlier posts about Sleek MakeUP

Sleek MakeUP i-Divine: Bohemian (April 10th 2010)
Sleek MakeUP i-Divine: Jewels (March 26th 2010)
Close encounter with Lady Luck (March 23rd 2010)
Sleek MakeUP i-Divine: Curious, Safari and Graphite (March 6th 2010)
Mr. Postman brought me Sleek palettes (February 2nd 2010)
Sleek MakeUP i-Divine (February 2nd 2010)

Posted by Shamini on May 1, 2010 – 12:07 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg kjøpte den sorte sleek kajalen idag! Kjøpte nesten den lilla også, men jeg fant ut at jeg faktisk ikke kom til å bruke den. *flink* kjøpte også den concealeren fra maybelline du skrev om her om dagen, og en bronzer i samme serie… krem bronzer er min nyeste oppdagelse. hehehhe.

 2. Ingrid: Jeg trodde du hadde kjøpt den svarte da du skrev om dem i bloggen din? Kult! Har du testa den enda? Hvordan så den lilla ut? “Welcome to 20 questions”, eller noe.. Wink Jeg vil gjerne høre hva du syns om Maybelline produktene også, jeg har ikke fått concealeren min enda – Mr. Postman har jo vært og gått i tog istedet for å levere post til meg.

 3. Nei, søren så heldig daSmile Den lilla lokker meg!

 4. Devilcat: Ja, jeg har en “thing” for lilla selv, så jeg ble igrunn veldig fornøyd med å vinne av “sistepremien”. Håper det ikke tar så veldig lang tid før de kommer, og det kan hende jeg gjør et unntak og legger ut swatches denne gangen. Smile

 5. Nei, da jeg skrev om den hadde jeg kun bestilt Guerlain, Sleek har dem ikke hatt i butikken før nå. Typisk, møkka superdrug altså. Men ja, jeg har aldri vært så gira på Mousse produkter, har en følelse at det vil se tørt og porete ut på huden min. Vi får se, jeg skriver nok om det snart.

 6. Ingrid: Siden jeg er litt treg.. åpenbart.. googlet jeg nettopp swatches av disse to kajalene fra Sleek, og jeg liker det jeg ser! Jeg tror jeg så for meg at den kanskje ble litt hard? Gleder meg til jeg får dem, og ser frem til å høre sammenligningen din av denne og Guerlain sin. Smile

 7. Wooooow… skynda skynda..Wink

 8. Linda: Jeg er veldig, veldig enig. Grin

 9. Sleek varianten er faktisk nokså kremete og pigmentert…. utrolig nok. har en følelse av at den guerlain er litt sortere i påføringen. jeg har ikke fått den ennå. vi får se.

 10. Ingrid: Kult, det hadde jeg faktisk ikke trodd, uten at jeg helt vet hvorfor. Det er jo ingen grunn til at den ikke skulle det? Tror jeg har blitt snobbete..

 11. snobby shamRazz Vel, jeg har ikke prøvd den ordentlig, men når livet mitt roer seg ned tre hakk skal jeg nok komme med masse kule videoer og greier. akkurat nå er det bare ikke tid til blogg.


Leave a comment

No trackbacks yet.