dysfunksjonell.no
25Apr/100

A follow-up on Prêt-à-Papier

MAC Pret-a-PapierThree days ago I wrote about my new-found love for corals, and two of M·A·C's latest collections. I have no idea why I fell head-over-heels in love with this promotion image from Prêt-à-Papier, but I did. I absolutely adore the lipstick, the blush and the whole feeling around the image, and thanks to websites like TNBTTGSY I was able to find out that the model is wearing:

• "Instant Chic" (mid-tone muted coral)
• "Garb" (light golden suntan)
• "Dressmaker, Dressmaker" (creamy light peach coral)
• "Fold & Tuck" (mid-tone bright coral with soft pearl)

Do I want these items? Hell yes! Pure love! But unfortunately I'm nowhere as "pale" as the model in the picture is made out to be, neither am I as photoshopped, so I have no idea to how these colors would look on me. Now, I did see a video on YT yesterday by jomakemeblush, who I'm guessing is about the same skin tone as myself. Gorgeous girl! She had picked up "Instant Chic" (mid-tone muted coral) blush, and said that it was almost identical with "Melba" (soft coral peach) powder blush from M·A·C. She applied "Instant Chic" in the video, and it was nearly invisible on her cheeks - the effect was minimal. I later found out that she decided to return the blush because of its similarity to "Melba" and because it didn't show up on her, but it made me fall even more in love with it! It looked so subtle, so natural, and that's what I'd want from a blush. A minimal hint of color, just to add a little freshness to my face.

Oh, these sudden lemmings for corals..

Photo © M·A·C Cosmetics

Posted by Shamini on April 25, 2010 – 2:22 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Oi, jeg skrev en kommentar tidligere idag, men der ikke at den kom frem? Hm, kanskje jeg ikke trykka send. Jeg sa hvertfall: Coral farger er digg. Jeg har ikke hørt om denne kolleksjonen… men jeg har Melba og selv om den igrunn er en fin farge, er det noe med den jeg ikke liker. Kan hende det er fordi den er helt matte, mens Peaches for eksempel er sheertone. Stor forskjell faktisk. Har du blitt helt dilla på blush eller? Jeg vil se resultater!

 2. Ingrid: Jeg begynte å savne livstegn fra deg! Såvidt jeg kunne se ut fra YT-videoen er “Melba” en smule mer ferskenfarget (heller mer mot oransje) enn “Instant Chic”. Ikke hørt om kolleksjonen? Hva er det for noe da? Wink Hvilken finish liker du best for blush? Sheertone? Tror det er mer dilla på korallfargede ting enn blush, men jeg skal bare skaffe meg en bedre kost! Har begynt å øve, er du stolt av meg? Grin

 3. Wooohhoo! Go Shams! Jeg innrømmer at jeg har meldt meg litt ut av alle nyheter ettersom kortet mitt ble avvist her om dagen og jeg fikk meg en liten wakeupcall. jeg har penger altså, men jeg må bare stramme inn litt frem til sommern. derfor har jeg nok ikke fulgt med så mye nei.uansett, jeg trodde jeg likte matte blusher selv, for jeg hater egentlig super shimmery blushes (syns nesten Nars orgasm er litt for shimmery) men Melba er liksom det tvert motsatte. Den er …MATTE. Fargen er fresh da, jeg er kanskje litt redd for den bare, for den blir så veldig tydelig fort. Godt pigmentert med andre ord. KJøp deg Sonia Kushuk kosten jeg har da, jeg lover, den er best! de litt spisse kostene fra det store sigma settet er ganske ålreite de og.. “tapered” som de heter. Nei, nå må jeg legge meg. Jeg er sjuk jeg se. nattinatt.

 4. Ingrid: Yay me! Avvist kort? Urk, det er min store skrekk når jeg står i en butikk og skal betale for et eller annet. Kanskje jeg burde gjøre som deg og melde meg ut for en periode, jeg mener.. det hadde nok blitt endel billigere?

  Problemet mitt er, og jeg har kun et par sånne skrå blushkoster fra Sigma og M·A·C, at jeg prøver meg på blush, ser meg i speilet, og får panikkangst. Jeg tror kanskje litt av problemet ligger i at jeg blir rød i huden av å bruke kosten i tillegg, så umiddelbart etter påføring ser det ekstremt ut! Deretter blir jeg motløs og lei. Så ja, next mission: get a new blush brush. Skal ta en kikk på den nye fra Sigma, den hadde jeg vel egentlig glemt – ellers finner jeg ingen steder som selger/sender Sonia Kashuk til Norge, men igjen.. jeg glemte eBay. Razz

  “Instant Chic” fanget oppmerksomheten min etter at jeg så YT-videoen til Jo, ettersom den var veldig, veldig svak på henne. Hun er visst NC40, og måtte legge tre lag for å bli sånn passe fornøyd med fargen – og liker virkelig måten hun sminker seg på. Det er en sheertone, så da er det kanskje håp? La oss konkludere med det, jeg har ikke gitt opp.

  Riktig god bedring til deg, du må se å bli frisk sånn at vi kan skravle på nett igjen! Smile Ha en god natt, og sov godt.

 5. Apropos nc40, jeg skal faktisk selge en boks med løst pudder i nc40 når jeg først får tid til å selge all driten min. hadde egentlig ingenting med saken gjøre. Forresten, enda en urelevant ting, jeg har designet websiden min, den er nokså stakkarslig ennå, men det blir bedre etterhvert da. http://www.ingrid-dossantos.com

  Hm, det må da finnes en kost som er myk nok?! Syns du ikke de tapered 165 eller 138 (tror jeg det var) er noe fine til blush? Jeg syns nemlig det. Hm.

 6. Ingrid: Så spennende, jeg skal følge med på utviklingen! Gleder meg til å se når den er ferdig, og alt er på plass. Smile

  Ang. salget ditt er jeg veldig spent på hva du ender opp med å legge ut. Du må gjerne jukse litt og sladre til meg først! Wink Jeg har som sagt ikke testet SS165 og SS138 enda, jeg hadde helt glemt at de i det hele tatt eksisterte, men jeg skal sjekke det opp. SS168 funker iallfall ikke for meg.


Leave a comment

No trackbacks yet.