dysfunksjonell.no
28Mar/100

Planning ink!

Last August I made an appointment to get my fifth tattoo done at Flaming Heart Tattoo. Apparently this is a very popular studio, and having seen Elton's work I certainly understand why. Unfortunately it turned out that there was a wait of about six months for the next free spot, and when the time arrived in the beginning of December I had to cancel my appointment due to the fact that I had just recovered from being sick for more than eight weeks. It was very disappointing, because I'd been looking forward to having ink done by Elton after the horrific disaster the last one turned out to be, but I just didn't dare taking the chance on getting sick all over again. Now, I'm planning on going back there to see if we can give it another try, but I'm a little put off by the fact that there's a small step to get into the studio, and no ramp. I prefer to take my electric wheelchair, but there's no way in hell I'm getting in without a ramp. 150 kilos it a wee bit too much to lift.

Lately I've been thinking about something, a motif, I initially wanted to get as my very first tattoo, but since I can't draw anything but stick figures and couldn't find anyone wanting to draw something as permanent as a tattoo, I put my idea on hold. Now I've found a very nice tattooist, and I've been e-mailing back and forth with her about this idea. It seems very promising, and I'm kinda excited to see what she comes up with. And if everything goes according to my plan I'll have ink done in the beginning of May - how cool is that? I'm not telling you anything else yet. You'll see who, what and where whenever it's finished.

Posted by Shamini on March 28, 2010 – 7:50 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Så gøy! Bestevenninna mi og jeg skal ta våres første tatoveringer sammen så fort jeg blir 18, gleder meg Smile

 2. Maquillage: Ja, jeg gleder meg kjempemasse til å se hva som skjer fremover med denne tatoveringen – har hundre idéer, men siden jeg ikke er direkte rik.. må jeg velge ut hvilke som skal foreviges først, og det er ikke like enkelt.

  Har du bestemt deg for hva du skal ha, og hvor? Lykke til med din første tatovering iallfall, det blir neppe den siste! Smile

 3. Så spennende Grin Det gleder jeg meg til å se.

 4. Oooh… jeg drømmer om blekk hver dag. Jeg har faktisk en skisse liggende på Oslo Ink, men jeg har ombestemt meg når edt gjelder motiv og plassering jeg vil prioritere. Jeg vil fortsatt ha den på Oslo Ink, men vi ta en annen først Razz

  Tid og penger…

 5. Heidi: Den som hadde hatt alle penger i verden.. OK, kanskje litt vel kravstor nå, men iallfall nok til det man har lyst til/på. Jeg regner med at det kommer bilde osv. når du får tatt din neste? Gleder meg til å se!

 6. Ja, jeg har bestemt meg, skal ha en firkløver på underarmen. Gleder meg veldig, men er så redd det skal gjøre vondt. Skjønner ikke at jeg kommer til å gjøre dette frivillig, for jeg hater nåler, sprøyter ovs. Men jeg har ønsket meg denne tatoveringen siden jeg var 15,5, så det er vel verdt det uansett Smile

 7. Maquillage: Så bra! Jeg vet ikke om dette er noen trøst direkte, men jeg hater nåler og sprøyter selv. Legene får ikke blodprøver av meg med mindre det står om livet, helt seriøst. Jeg skal ikke lyve for deg, det er vondt å ta tatovering – men det er vondt på en helt annen måte. Du kjenner ikke at det stikker, mer at det “brenner” liksom.. vanskelig å forklare. Underarmen er uansett ikke det verste stedet for din første tatovering, så jeg er helt sikker på at det går kjempebra! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.