dysfunksjonell.no
7Mar/100

Pain, more pain and painkillers

Imagine that, I've actually written 901 posts counting this one. Impressive!

Just to give a little update on myself, I'm happy to announce that I'm finally feeling better. It's been one of those weeks.. consisting of intense pain in my neck, headaches which felt like my skull was being crushed - slowly and calculated, throwing up, seeing the underneath of our bed covers, being bored to death and sleeping. Oh, and painkillers. Lots of painkillers. Did I mention that some painkillers cause nausea? At least with me, so I had to choose between two evils, and I decided that it would be better to be relieved of some pain for a few hours and vomit from the medicine, instead of feeling suicidal from the pain. Neat! It's on days like these I'm forever thankful that I have parents that care, friends that care, a boyfriend who loves me and takes care of me, and a little dog who generally just loves everyone - including me. That certainly keeps my spirit up, no matter how much pain I'm in. Now I'm finally up and about again, and I've been off the heavy painkillers for two days - which is good. I'm still feeling a little nauseous, and like I have an aura of a possible headache hanging over me, but I'm hoping that I'll feel even better tomorrow. Keep those fingers crossed!

I haven't been online much lately, mostly just from my iPhone now and then to check my e-mail and Twitter, so the abstinence started to hit me hard. So I've been doing all kinds of stuff online today, including opening up a Flickr account for myself. I wanted a quick and easy way of uploading my images, mainly those of Theo, so I could share them with everyone who wants to see him develop. I used to have a gallery online with all sorts of pictures from vacations and such, but it kinda drowned in spam comments, so I ended up deleting the whole thing. Anyway, Flickr works absolutely perfect!

Mr. Postman also came knocking today. Finally! He brought me a very nice black box from Sigma®, but I'll get back to that later in an individual post. This time the package took 11 working days, which is a little longer than I'm used to, but still not bad at all. I haven't seen any sign of my shipment from Asos, where I ordered that incredibly cute little coin purse, and it's already been 13 working days. The one week I really needed some mail to cheer me up nothing arrives. Sucks!

Anyway, I'm alive.
Just wanted to let you all know.
Razz

Posted by Shamini on March 7, 2010 – 3:17 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Så bra at det lysner litt! Jeg har også hatt en sånn helse nedtur i det siste. Akkurat som om jeg trengte mer av det. Razz Vi får holde motet oppe og glede oss til våren har fått skikkelig tak. Klem!

 2. Godt å høre at du er bedre. *Klemmepå*

  Det er forbannet kjipt å måtte gjøre slike vurderinger, og velge det som der og da virker som det minste av to onder, rett og slett for å komme seg gjennom de neste timene.

  Been there, done that, og har ikke noe ønske om å gjøre det igjen…

 3. Så fint at du føler deg litt bedreSmile Den veska du venter på,var bra søt!Grin

 4. Tusen takk for kjempekoselige kommentarer, og for at dere bryr dere. Det setter jeg enormt stor pris på, og er nettopp en sånn ting som bidrar til å gjøre hverdagen lettere å takle, tross alt.

  Neglelakkmani:
  Vi har hatt plussgrader! Og sol! Jeg gleder meg sånn til våren kommer at det halve kunne vært nok, det skal bli fantastisk deilig å igjen kunne nyte livet utendørs. Håper det går bedre med deg også, og at nedturen snart snur til opptur igjen – og at oppturen vedvarer. Smile *varm klem*

  Ørjan:
  Ja, det var liksom ikke helt greit å velge mellom oppkast eller mindre vondt, ettersom oppkast gjerne fører med seg andre plager (dehydrering osv.) – og ettersom jeg ikke er spesielt stor prøver jeg å være litt forsiktig med medikamenter som Paralgin Forte, syns det er litt skummelt. *klemme*

  cherryblossom:
  Jeg er helt enig, kunne liksom ikke “glemme” den. Jeg er dog litt skeptisk siden jeg ikke har fått pakke enda, men jeg håper den kommer imorra. De tilbyr jo ikke sporingsnummer eller noe lenger. Frown Så du at de hadde fått, eller skulle få, de nydelige retro-Alice-in-Wonderland tingene du blogget om?

 5. Bra du føler deg bedre nå, håper det fortsetter å gå fremover. Jeg bruker også flickr og liker den veldig godt.


Leave a comment

No trackbacks yet.