dysfunksjonell.no
3Feb/100

Free checkup at 5 months!

I really wasn't planning on another post today, so I'll keep it brief. I'm not a fan of multiple postings, but I just have to brag a little! You see, Øyvind discovered that Theo's vet was offering a free 5 month checkup throughout February, so we decided to bring him in to have him looked at, especially since he's teething now. He made me so proud! There was nothing wrong with his teeth, the vet said that his fur was nice and shiny, and commented on him being healthy and looking good. He even said that Theo was a mighty fine individual indeed.

So tomorrow it's time to go meet other Chihuahuas (and their owners), as we're attending our very first exhibition training session. Theo is first and foremost our four-legged family member, but I'm thinking about showing him at the NKK exhibition in July, just for fun. We'll see what happens. It's still some months away, and if it seems like he's not thriving in such a setting, I'm not going to force it on him. I know I'm biased, but I think he's really handsome, and I'd like to hear what a judge would have to say about him as well.

I'm proud, so proud. Smile

Posted by Shamini on February 3, 2010 – 12:10 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Moro! Muskatt skal på utstilling i Mars en gang tror jeg. Det er hun jeg kjøpte ham av som ville ta ham med. Jeg hadde aldri giddet.. hehe. Er visst mye styr og lange dager på utstilling.
  Blir gøy å høre hva de sier om Theo hvis det blir til at dere drar Smile

 2. Tror ikke jeg hadde giddet når det kommer til katteutstilling, jeg heller. Hadde jo to renrasede Maine Coons før jeg flytta til Trondheim (ene var NuCH da jeg overtok henne). Den erfaringen jeg har fra utstillingsmiljøet har jeg fra min tid som Chinchilla-oppdretter, og det frister egentlig ikke å skulle entre det der igjen – men jeg har lyst å få iallfall én kritikk på ham, sånn bare for å høre iallfall. Noe utstillingsmenneske kommer jeg nok aldri til å bli, det er for mye tjafs i sånne miljøer. Uansett, skal dele eventuelle kritikker med dere om vi kommer så langt, må jo skryte litt om han er flink. Smile

 3. I’m so happy your puppy is healthy and doing well! I remember when my puppy was five months. I knew that if I couldn’t see her, it meant that she was in trouble somewhere, haha. Rolling toilet paper off the roll, picking up anything off the floor and chewing on it, stealing tea bags out of tea cups… Enjoy it while it lasts!

 4. Pinch:
  Thank you so much for your kind comment! Smile Oh, that sounds a little too familiar.. you know, when the room goes completely silent, you just know that something’s up. He’s a little rascal! I’m trying to enjoy, but I must admit that I’m looking forward till he’s a little less puppy. Although, I think I shouldn’t complain. He’s really good and sweet, and the pranks he pulls are never severe. He clearly knows when he’s done something wrong, and I can’t do anything else than smile – he’s a cutie. Smile

 5. Fint med gratis sjekk, spesielt så dyrt som det er med veterinær der borte. Her er vi bortskjemte med distriktsveterinærer. De tar omtrent kun betalt for utstyret som blir brukt. I tillegg er vi heldig som har en superflink veterinær som til og med var den første i Norge som utførte blodoverføring på hund. Han er helt fantastisk med smådyr.
  Bissevovven din er jo supersøt og kan sjarmere enhver veterinær i senk Wink
  Jeg vil gjerne treffe han neste gang jeg er i byen. Kanskje til sommeren.
  Om eieren må slenge seg på også så er det greit Wink

 6. Ithilme:
  Syns ikke veterinærsjekk var så dyrt, han har jo allerede vært inne til vaksinering og sånt da vi fikk ham, og det måtte vi jo betale for som normalt. Syns likevel det er enormt kjekt at de tilbyr gratis sjekk midt i tannfellingen, sånn at man faktisk kan sjekke en ekstra gang for å være på den sikre siden – uansett om man har penger på konto eller ikke. En ekstra sikkerhet som er kjekk å ha.

  Selv har jeg ikke helt samme oppfatningen av distriktsveterinærer som du har fordi jeg, som nevnt før, har vært vant til veterinærer som har sagt fra klart og tydelig om at “vi behandler bare kyr!” fra tiden min som chinchillaoppdretter. Ikke mye å skryte av når bygda nærmest renner over av smådyr, katter og hunder, i tillegg til de mange husdyrene med litt størrelse.

  Takk for kompliment! Han er en liten sjarmis, og han vet det veldig godt selv kan du tro. Bare si fra når du er her igjen, så vil vi gjerne treffe deg igjen alle sammen! Smile

 7. Jeg har generelt den samme oppfatningen av distriktsveterinærer som du. De er fjøsveterinærer og vi har en her som ikke kan smådyr i det hele tatt, men de tar dem jo i det minste. Men vi er heldig som i tillegg har fått en disktriktsveterinær som er kjempeflink med smådyr og som er en av de som fremdeles har den passjonen for dyr som jeg antar de fleste veterinærer har når de først begynner på utdannielsen Smile

 8. Og skriveleifer tar man også med :S

 9. Hei! Arild her. Er litt dårlig i fransk, men det ene øyet ditt er pent. )


Leave a comment

No trackbacks yet.