dysfunksjonell.no
31Jan/100

Don’t lick..

Jan 30th 2010: 22 wksI'm so sick of this dull, cold and gray winter, and I don't feel up to anything at all. I'm bored, and nonetheless I'm just sitting here, trying to come up with something interesting to do. I want my pep back please! So I decided to just post a new photo of Theo captured yesterday (click it for a better view).

Please disregard his possessed look, I hate it when the flash hits his eyes like that. On the other hand, I'm not going to spend a lot of money on high-tech equipment as long as I'm only using my camera for taking pictures of Theo and my makeup looks. It'll do for now. He's laying on his precious pillow as we speak, sleeping, but just a few minutes ago he was running around trying to play with at least three different toys at the same time. His favorite game now is to hunt his little tennis ball, just like a kitten would, and then push it under the nearest cupboard so that someone has to get it for him. Very entertaining, yet very annoying - for us that is.

No matter how annoying he might be from time to time, I love this little doggie to death. Who would have thought that I would ever get a dog? Theo always makes me smile, no matter how shitty my day might be. Even today, when he ventured out on the porch and licked a metal pole.. outside.. in -15'C. Poor little Theo, his tongue got stuck! He got really scared and screamed a little, but luckily Øyvind was right beside him and helped him loose. So no harm done, but I hope he learned not to lick anything outside in this temperature. See, having a puppy is exactly like having a toddler in the house, you have to watch them every second.

Posted by Shamini on January 31, 2010 – 10:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Voffen er så søøøøt<3

 2. Åh, stakkars Theo! Hvordan klarte Øyvind å få han løs? Kan tenke meg at det er skremmende å plutselig sitte fast, og i tillegg svir og brenner det. Sender gode klemmer til både liten og stor!

  Liten?
  Jeg?
  Langt i fra.
  Jeg er akkurat stor nok.
  Fyller meg selv helt
  på langs og på tvers
  fra øverst til nederst.
  Er du større enn deg selv kansje?

  av Inger Hagerup

 3. Staakaar Theo, vi vet hvor vondt dette er..klem`s

 4. Pernille:
  Takk! Smile

  Licota:
  Han turte ikke gå fra ham, både fordi tunga hans kunne frosset mere og fordi han trolig ville blitt fra seg av skrekk og kanskje dratt seg løs på egen hånd, så han måtte prøve å dra den av forsiktig uten å skade ham. Det gikk dog bra, han både slikker, spiser og drikker, og vi kan ikke se noen merker på tunga hans! Smile Klemmer i retur fra oss.

  Else:
  Mmm! Akkurat som en unge.. Klemmer tilbake Smile

 5. HAHA, han lærte vel leksa si da tenker jeg..

 6. Ingrid:
  Jo, en kunne jo håpe! Razz


Leave a comment

No trackbacks yet.