dysfunksjonell.no
30Jan/100

EOTD: Neutral Purple

EOTD: Neutral PurpleEyes:
Urban Decay Primer Potion
M·A·C Crème de Miel (inner half)
M·A·C Au Contraire (outer half, third and crease)
M·A·C Feline Kohl Eye Pencil
M·A·C Penultimate Eye Liner in Rapidblack
Max Factor False Lash Effect

Brushes:
M·A·C #239, #224 and #219

I'm not really sure why I'm posting this EOTD, but I kinda liked the outcome even though it looked a lot better in real life than it did on this photo. I don't know, nothing turned out OK. I need to find some way to shoot my photos while I'm doing my makeup. Like a tripod or something, and see them on screen at once. Anyway, it looked natural with a tiny splash of color, and I'm positive I'll recreate the same look again. M·A·C Crème de Miel has become one of my favorite natural eyeshadows, and I'm wondering if I might have to go on a hunt for a backup (it's one of the LE colors from the Naked Honey collection). I also think that I should have pulled the purple color a little higher, but I'll leave that for next time.

And please disregard my brows. Razz

Photo © Shamini Thevarajah '10

Posted by Shamini on January 30, 2010 – 3:52 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Love it!! Smile It really compliments your eyes Smile

 2. Jeg syns øyenbrynene dine er fine jeg. Smile Og du fikk virkelig til den eyelineren!

 3. Michélle:
  Thank you sweetie! It means a lot when it comes from you. Smile

  Licota:
  Tusen takk for begge komplimentene! Smile Jeg tror “problemet” mitt er at jeg har en eller annen vrangforestilling om hvordan jeg vil at de skal se ut, og det får jeg ikke til, så da syns jeg de er fæle.. dessuten orker jeg ikke (fysisk) å bruke masse tid på å fylle dem inn osv., men jeg er glad noen syns de er fine! Heart

 4. idag har jeg adda 13 nye farger til min MUFE es kolleksjon! DE KOSTET 60 KR STK ALTSÅ. Komm er innlegg snart, følg med.

 5. Ingrid:
  13 nye farger? MUFE? OMG. Grin Gleder meg til innlegg! Forresten, hadde du meg med i tankene?

 6. Ja, jeg tenkte “Det hadde faen meg klikka for Shamini hadde hun sett at den store magnetiske paletten koster 70 kr!” Kjøpte den også! Ellers var det ikke så stort som jeg trodde det skulle være, mange merker jeg ikke helt orket å engasjere meg i. Men jeg fikk bekreftet at hvis jeg sender et visittkort og bloggadressa mi til Mac så kan jeg bli medlem. Pro. wohoo.

 7. Ingrid:
  HAHA! Jeg vet ikke om dét er en god ting eller ikke, jeg. At du tenkte akkurat det, om meg, da. Så du noe spennende, utover MUFE? Håper dog du er med til neste år, for jeg mener det, jeg skal være med og har allerede fortalt Øyvind at det står på agendaen i 2011! Hadde jeg vært fjortis nå, så hadde jeg muligens utbrutt “AMMAGAD!”. Jeg vil for pokker også ha Pro-kort, om så bare for å ha det og vite at det er mitt (..mine..my precious..) – nå! *grine*

 8. Vel ,jeg har akkurat bestilt meg makeupartist visittkort. med bloggadressa på da vettu. håper det duger, kanskje du kan prøve deg du også???

 9. Ingrid:
  Det hørtes unektelig litt for lett ut. En venninne i Frankrike fortalte meg nettopp at Pro-kortene ble delt ut til alle som ville ha på IMATS før en YouTube-guru (nevner ikke navn) gikk ut og briefet med dette, og da ble det angivelig stoppet. Betyr dette at man må være MUA likevel altså?

 10. Vel, jeg vet hvem youtube guru du mener, og jeg tror ikke helt at det er god nok grunn til å trekke det tilbake. Hvorfor ga de det ut i det heletatt da liksom? Jeg spurte en dame om mac pro kort i håp om at jeg kbare kunne fylle ut skjema og få kort. men da sa hun “er du student?” og jeg sa ja, men ikke makeupskole, bare vanlig art school liksom. Men driver du med makeup bla bla bla? Jeg sa ja, jeg kaller meg makeupartist og jeg har en blogg, har dessverre ikke visittkort på meg (juuuug) men jeg kan jo sende ett. Så da sa hun at det var greit at man ikke hadde offisiell kvalifikasjon liksom. vi får se da. jeg har såååå lyst på.

 11. Det er jeg forøvrig enig i, for det kunne jo umulig være hemmelig i utgangspunktet? Jeg aner ikke, men det høres veldig-altfor-lett-ut å bare kunne sende inn et visittkort (som er enkleste sak i verden å lage) og så få Pro-kort?

 12. Enig, jeg bare vil så gjerne at det skal være sant!! Men faen ,jeg er jo kunstner da, fotograf om du vil… bachelor i kunst må da duge for noe?! jeg håper det. Rene chatten det her jo. harru skype eller?

 13. Jeg skal krysse alt jeg har for deg! Ut fra infoen på MAC Pro sine sider ser det ut som at du kvalifiserer uansett, dersom du har bachelor i kunst OG studerer foto, så jeg tror egentlig ikke det er noe som hindrer deg i å få Pro-kort. Smile

  Jeg har kanskje Skype? Har ikke brukt Skype på veldig lenge, så jeg må nok leite litt for å finne igjen brukernavn og denslags. Ellers har jeg MSN, Facebook, Yahoo! Chat. Gi meg et brukernavn, så skal jeg se om jeg finner deg på Skype?

 14. Smile Såå vakre øyne.. virkeligWink

 15. Else:
  Tuuusen takk for kompliment Smile Heart


Leave a comment

No trackbacks yet.