dysfunksjonell.no
27Jan/100

FUTILE comments!

Who would have thought, another "Say WHAT?" post already! I'm frequently visiting a fair amount of blogs, either by people I know personally or blogs I've ventured upon from reading comments, and apparently there's a new amazing phenomenon going around. The new, hot thing amongst "the cool kids" is to leave comments on all available blogs saying: "Please come to my blog and leave a comment!", or even "I'm having a blog versus blog challenge, and you can win a link from my blog!". What is this? Is there some stupidity contest going on that I'm unaware of? Can someone please enlighten me?

Believe me, if you come to my blog to enter a completely idiotic comment about me visiting your blog I'll be sure not to visit you, or even promote your blog by keeping the comment available to my viewers. Not going to happen, sorry. Save your time and energy to write some real blog posts for your own blog, and try to compose comments related to the post you're commenting on instead of spamming crap. Just think about it. If you have the need to promote your own blog in such a manner, maybe you should just rethink your attempt as a blogger? Now I'm sure I'm gonna get a few "humorous" comments with the intention of annoying me, but if I know you.. I know where to find you, so don't even think about it.

Annoyed? HELL YES!

Posted by Shamini on January 27, 2010 – 6:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Pls cum visit mine! Amazine blog! Indeed! Link above!

  Now… that was with added spelling errors and such too, just to correctly grasp the all-to-well-known phenomenon.

  Oh, well. There are too many idiots blogging, but thankfully I don’t visit many such blogs, hence I have been blissfully unaware of this until it was pointed out to me right now.

 2. Åh, så fin blogg! Lyst til å se på min? Thx!

  Haha, det der er tragiske og slitsomme greier altså…om en blogg er interessant så blir den jo lest. Er vel mest de små søte fjortisene som drømmer om å blir Frk Lund eller WulffRazz

 3. Ørjan:
  Seriously. Cum? This ain’t one of your pr0n blogs dude. I actually had YOU in mind when I wrote about expecting a “humorous comment”, you do realize that yes? Wink

  Pernille:
  Jeg hadde regnet med den fra Ørjan, men fra deg? Nei, det hadde jeg ikke trodd altså.. *fnis* Grin De samme “søte små fjortisene” kunne jo heller strebe litt mer etter å bli en helt egen person, istedet for å jobbe ræva av seg for å bli en av de ukronede bloggdronningene. Hm.. vent.. bloggdronninger?

 4. LOL sier jeg bare. Og HELT ENIGSmile Og ja, vi burde planlegeg IMATS neste år, jeg er selvfølgelig med. TENK om jeg får mac pro kort?? Da er et stort problem i mitt løst hvertfall, nemlig nesten halv pris på mac. haha.

 5. Og du vet at hvis jeg får medlemskap skal jeg tilby personlig shopping til deg innimellom hvis du oppfører deg!

 6. Slike kommentarer er så sinnsykt irriterande!
  Men eg tenke nå, jaja… Dei får bruka tiden sin på nåke så fungera dårlig. De fleste hater det jo og på tross ikke besøker dem.. Så da har dem brukt et par minutter av livet sitt til inge nytte . MOHAHAHAH! =D

 7. Haha, tror du jeg er så seriøs av meg?Razz Jeg er jo en hyperaktiv adhd vimsekopp strengtalt!
  Burde vel nesten være aldersgrense på blogg, så slipper de å skammes sånn når de vokser opp…ikke for det jeg har vært borti 20åringer som gjør det samme!
  Ei som sendte en så lang og merkelig hyggelig kommentar at det ikke helt stemte, når jeg snoket og lette litt så så jeg at hun sendte den til absolutt alle som kommenterte til henneRazz

 8. Ingrid:
  IMATS til neste år, det er ikke tvil om at jeg er med. Og dersom jeg begynner planleggingen nå bør det ikke være noe i veien for å faktisk gjøre det – hvor kult hadde ikke det vært? Grin Aaw! Mener du det, helt på ordentlig? Jeg lover dypt og innstendig å oppføre meg veldig pent, for all fremtid! Jeg føler vel egentlig at jeg bør spørre hva å oppføre meg pent innebærer, men siden vi snakker om M·A·C lar jeg det gå.. Grin (jeg boikotter deg forresten ikke, det kommer mail snart – nakken min har bare vært veldig slitsom i det siste, og da funker ikke hjernecellene mine noe særlig.)

  Malin:
  Jeg er litt for engasjert når det kommer til sånne dumheter til at jeg klarer å bare tenke “jaja”, og det er ikke engang jeg som får sånne idiotiske kommentarer.

  Pernille:
  OK, nei.. jeg tror vel egentlig ikke det. Du virker altfor kul, dessuten har jeg ikke noe imot å besøke bloggen din! Hadde ikke gjort noe om det var aldersgrense for blogging, på en annen side er disse irriterende fjortistendensene ikke nødvendigvis aldersrelaterte. Jeg mener, det er nok av eldre folk som absolutt ikke burde hatt tilgang til å ytre meninger på nett, som du selv nevner.


Leave a comment

No trackbacks yet.