dysfunksjonell.no
25Jan/100

Blogg.no + Gravatar = FAIL

I don't understand why there's always something that isn't working properly when it comes to web design. Well, maybe it's me. Maybe I suck. Maybe. Although I'm pretty sure it isn't my fault that users from blogg.no (the link is not promotional, it's only to give you the opportunity to check out the stupid site yourself) don't have functional gravatars when they comment on blogs that aren't hosted by blogg.no, and vice versa. Gravatar actually means Globally Recognized Avatars, and is supposed to follow you from site to site. Seems like blogg.no have hijacked the gravatar to show their own static avatar - or really no avatar at all - instead of just getting the actual personal gravatar for users outside of blogg.no! It annoys the hell out of me. Seriously, I refuse to register for an account just to get that bloody avatar to work when I comment in blogs hosted by blogg.no.

If you're not using Gravatar at all, blogg.no, then please stop using their logo! KTHX.
Long live stupidity! Jeez.

Posted by Shamini on January 25, 2010 – 7:22 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. LOL kan ikke si jeg skjønner helt hva alt dette går ut på, men du er litt morsom når du er sinna. hihi.

 2. Det der har irritert meg noe grenseløst også.

 3. Blogg.no er en søppel-tjeneste – og eneste grunnen til at de har overlevd så lenge som de har gjort er at de har hatt (og vel til dels har) en god del av “hype-bloggerne” – dvs. hjernedøde jenter som skriver om “krig og fred og politikk og sånn” (dvs. makeup og klær, så klart).

  Nei, takke meg til egenhostet, WordPress.com eller til nød blogger.com

 4. Ingrid:
  Morsom når jeg er sinna? Det er det frekkeste.. Wink

  Ørjan:
  Personlig syns jeg at alle disse gratistjeneste som er fullpakket av reklame og møkk er rimelig forsøpla alle sammen, men når de ØDELEGGER en genial tjeneste som Gravatar faktisk er, så ramler de enda lavere i status hos meg altså.

  Vent.. kaller du meg hjernedød?

 5. Jeg skriver om makeup og klær og er ikke hjernedød. så det så. haha.

 6. Ingrid:
  Jeg er ikke helt sikker på om vi to kan klassifiseres som “hype-bloggere”, du og jeg er tross alt ganske kule og jordnære. Wink

 7. Nei, jeg kaller deg ikke hjernedød, kjære Wink

  Det er en viss forskjell på å skrive om make-up produkter, og leverandører, slik du gjør, og det å skrive en side om hva man kledde på seg og hvor lang tid man brukte på å fikse håret og sminke seg med “de SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kuuuuuuule produktene fra ” før man forsvinner ned på en eller annen intetsigende kafe og snakker om klær og makeup med sine platinablonde venninner.

  Jeg ser liksom ikke helt for meg at du havner i den kategorien… Wink

 8. Hm… Har faktisk ikke lagt merke til det før nå. Jeg har jo wordpress-blogg og med det muligheten til å lage gravatar, som jeg jo har. Jeg leser også en blogg på blogg.no fordi det er niesen min som skriver. Men jeg kunne selv aldri tenkt meg å få blogg der fordi den reklamen er bare slitsom. Jeg tror mange bruker blogg.no fordi det har community. Det har ikke wordpress men det er uansett en 10000 ganger bedre bloghost enn blogg.no.

 9. Ørjan:
  Takk for oppklaringen. Wink Outfit-innlegg kunne jeg ikke hatt i og med at jeg ikke er den store klesshopperen. Som Ingrid her påpekte i et av sine egne innlegg er det ikke noe poeng i å skrive om de samme kjedelige klærne dag inn og dag ut. Om man skal ha med outfits, så må det jo være fordi man har en spesiell stil, og vil tipse andre om hvordan man kan formidle noe vet å ikke være helt A4. Jeg derimot.. er A4 i klesveien, og det er ikke spennende for noen.

  Er du sikker på at du ikke mener “palestinablonde venninner”? *fnis* Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine når jeg hørte utsagnet av en eller annen fjortis fra Drammen og omegn. Og nei, jeg tror ikke du får se noen webcam bilder av meg med “lip plumper” og “pout” anytime soon.

  *KLEM*

  Ithilme:
  Jeg skjønner bare ikke hvorfor blogg.no har valgt å sperre for muligheten til å bruke Gravatar på den måten den faktisk er ment? Personlig ser jeg heller ikke fordelen med community á la blogg.no, for nå handler det visst bare om å poppe innom flest mulig blogger for å kommentere: “kan du ikke stikke innom bloggen min og legge igjen en kommentar?” uten å faktisk ha noe vettugt å si. Grenseløst irriterende, og jeg vil heller ha mitt eget lille område på nett uten slitsomme fjortiser som virkelig ikke vet hva det vil si å blogge.

 10. De fleste fjortisblogger kan oppsummeres med få ord: Dagens outfit, dagens outfit og dagens outfit. Helt greit med dagens outfit men det er omtrent det eneste de blogger om. Det og ofte en liten ekstra kommentar til slutt: Hva synes du?
  Det er så viktig å få oppmerksomhet og så viktig å gjøre som andre synes slik at man ikke skiller seg ut.
  Kanskje blogg.no har sperret gravatar muligheten fordi de ønsker at flere skal ha blogg hos dem eller noe sånt. Jo flere bloggere på blogg.no, jo flere sponsorinntekter eller noe?

 11. Såe, ser ut til at blogg.no har støtte for gravatar, med de har feilet med implementeringen. I stede for å bruke hashen i lower case så bruker de hashen i upper case…

 12. sjefen6:
  Hm, interessant – kanskje man skulle maile dem og informere om dette, sånn at blogg.no hadde blitt bittelitt mer brukervennlig? Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.