dysfunksjonell.no
15Jan/100

Urban Decay “Alice in Wonderland”

Urban Decay Alice in WonderlandToday Urban Decay finally released their brand new LE "Alice in Wonderland" palette, containing 16 of their best-selling eyeshadows, two 24/7 Glide-On Eye Pencils and a small travel size Primer Potion! All 16 shadows have been given new names according to the story, and the box is truly beautiful featuring "The Looking Glass" as a mirror behind Alice standing amongst mushrooms. A real collector's item, as well as an excellent chance to get your hands on a nice variety of Urban Decays many eyeshadows.

This palette, or rather "Book of Shadows", will only be available in the US (from today) and in the UK (in the beginning of March), so you might have to pull a few strings to get your hands on one before it sells out. I'll be getting mine directly from Urban Decay in the US, and I hope it'll be delivered within a few days. Heaven knows I'll have to order another shipment from DHL as soon as it reaches my US-address, so I can start playing with it! As I've already stated the palette contains 16 of their best-selling shadows in the colors: Underland, Alice, Oraculum, Queen, Chessur, White Rabbit, Wonderland, Curiouser, Muchness, Mushroom, Midnight Tea Party, Vorpal, Absolem, Drink Me Eat Me, Mad Hatter and Jabberwocky. If you want the corresponding names of these shadows or more info about the palette, you can just click here.

I'm aware that many of you would say that eyeshadows from Urban Decay are way to shimmery, and I would normally agree, but I like to pair them with one or two matte shades from M·A·C to tone it down a little. I'm not very fond of shimmer and glitter, but I adore the texture and feel of all my Urban Decay shadows. I don't have any of the two other LE "Book of Shadows" previously released by Urban Decay, but I'm in possession of the Deluxe Shadow Box, Ammo Shadow Box, Get Baked Box, Preen Shadow Box (which is the same as the Show Pony Box only with different packaging) - and I'm really pleased with all of them.

Urban Decay Big Fatty Colored MascaraIn addition to my shadow boxes I also have some of their other products, and I haven't found anything from Urban Decay yet that I've labeled with "not worth buying again". The infamous Primer Potion is an absolute must for me, and I wouldn't dream of being without or even switching to another primer - no matter how stupid the packaging might be. The Liquid Liner is also a fantastic product, and I've finally (almost) mastered the perfect winged liner. Last but not least I have to mention their 24/7 Glide-On Eye Pencils, which is by far the best eye pencil I've ever spent my money on, and you can get them in a variety of gorgeous colors too. Now, Urban Decay just decided to add a promotional code as an offer to everyone ordering an "Alice in Wonderland" palette. The BOGO got me two Big Fatty Colored Mascaras in the colors "Black Cherry" and "Electric Blue", and free shipping since I had already ordered my palette before they presented the promotional code. Awesome colors! Urban Decay rocks!

I don't know about you, but I'll be at the movies on March 5th for Tim Burton's Alice in Wonderland!

Photo © Urban Decay

Posted by Shamini on January 15, 2010 – 9:26 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg bruker så å si aldri den book of shadows som jeg har, men tror kanskje jeg får overtalt meg selv til å kjøpe denne når først kommer over den. Ikke stor fan av oppbrett lokket med krimskrams, men fargene og temaet Alice etc er jo flotte greier! Gleder meg til filmen jeg også!

 2. Og forresten, hvis Sleek palette er høyt på ønskelista kunne vi sikkert ordna en til deg vettuSmile kanskje du har noe sminke du ikke bruker og vil blit kvitt så kunne vi bytta mot noen sleek og barry ms?

 3. Hmm… Du kunne ikke bestillt en for meg når du er i gang også? Grin Skal seff overføre penger for både det og ev. toll og frakt-andel og sånn Grin

 4. Ingrid:
  Nei, jeg har hørt mye tull om den første BoSen, da den angivelig skulle være omtrent umulig å få skyggene ut av – men bare positive ting om den andre som kom. Jeg foretrekker jo paletter foran enkeltskygger, men som sagt har jeg ingen BoS fra før av å sammenligne med. Jeg liker dog at du får en sånn alt-i-ett pakke, selv om den er for stor til å drasse med seg rundt omkring.

  Sleek er høyt på ønskelista! Har hørt mye snakk om Sleek gjennom Specktra, men jeg har liksom aldri klart å klore tak i en palett. De som fikk tak i folk som ønsket å sende dem fra UK ville ikke dele, og dermed ble det ikke Sleek på meg. Jeg aner ikke om jeg har noe som du kunne være interessert i, er det noe spesielt du er på jakt etter kanskje? Hvis ikke betaler jeg mer enn gjerne både for palett, frakt og goodwill altså. Wink

  Linda:
  Det skulle jeg mer enn gjerne gjort, men for ca. 11 timer siden kom det en twittermelding med beskjed om at dette nærmest var som nedtellingen til nyttårsaften å betrakte, og at “Alice in Wonderland” var utsolgt – mindre enn 24 timer etter lansering. Du får heller prøve deg på enten LookFantastic eller BeautyBay i UK, når paletten lanseres der i begynnelsen av mars.

 5. Ja, du må gjerne betale for det. Palettene er som oftest utsolgt, men jeg har kommet over Original, Sunset og Acid palettene flere ganger. Blushene er veldig gode og pigmenterte, pigmentene er også veldig bra. Den sorte eyelineren er også bra og billig… Sjekk ut så kan jeg sikkert ordne det når jeg kommer over dem!

 6. Sånn. Da er du snart eier av Storm, Acid, Original og Sunset palettene fra Sleek. Også en Midnight black eyepencil. congrats!

 7. Ingrid, du er en engel! Grin Helt alvorlig! Tusen, tusen takk! *kjempeklem*

 8. Spørsmål: Har du mange engelske lesere? Jeg vurderer å begynne med enten en engelskversjon av bloggen min, eller kanskje bare skrive innleggene på to språk, enda jeg syns det er litt harry. Jeg har så mange jenter i klassen som vil lese den…. hmm. dilemma. du skriver jo på engelsk, så hva syns du?

 9. Jeg vet egentlig ikke hvor mange engelskspråklige lesere jeg har, for det er for det meste nordmenn som kommenterer. På en annen side får jeg stadig tilbakemeldinger fra fjern og nær fra folk som “har lest sånn og sånn”, så ja. Har dog ingen tall. Du fikk sikkert med deg at jeg vasa endel frem og tilbake fra norsk til engelsk til norsk igjen osv., så det var ikke lett å bestemme seg – men jeg konkluderte med at de aller fleste nordmenn kan engelsk på et eller annet plan, og at jeg derfor kunne skrive på engelsk og nå mange fler venner og familiemedlemmer. Personlig syns jeg det er lettere å skrive som jeg tenker og snakker på norsk, og det har liksom blitt litt av stilen min, men jeg tror bare det handler om trening. Dessuten er det en fin måte å opprettholde engelsken min på! Så.. om du liker å skrive på engelsk, hvorfor ikke? Smile

 10. Jeg skal skynde meg å bruke opp 10 produkter før denne kommer ut! Hahaha

 11. Jeg har veldig lyst på palettet her ! Er jo sååå søtt da Grin

  btw. Du er veldig flink til å skrive engelsk. Er ikke til å tro at det er en norsk person som har skrevet dette. Propz til deg Wink

 12. Heidi:
  Ja, den er kjempeherlig! Jeg, som mange andre UD fans, er litt skuffet over at det ikke ble sluppet noen nye farger i denne paletten, men.. når man ikke har noen av de andre, så er det vel greit. Fargene er flotte iallfall! Temptalia har endel flotte bilder og swatches, om du ikke har sett dem allerede.

  Og tusen takk for koselig kompliment! Heart

 13. Hei!
  Lurte på hva du betalte for denne på urban decay sin side? Jeg har nå kjøpt den på nettet og synes det ble ganske så dyrt egentlig, hehe. Men måtte bare ha den!
  Bare lurte på hva jeg betalte iforhold til orginal prisen.

 14. Heidi:
  Hei! Urban Decay solgte denne for $52 som tilsvarer omtrent 300,- NOK. Storbritannia har begynt å få sin del som skal selges der nå, og prisen er ca. den samme der. Jeg vet at du kan få kjøpt den på eBay fra $90 og opp til $250, men det er fullstendig uhørt, spør du meg. Smile

 15. ah oki, da har jeg nok betalt endel mer. Jeg kjøpte min på auksjon på ebay til 82dollar, men folk var helt gale der. Tydligvis mange som vil ha den. og da var 82 dollar en av de bedre prisene. Men har aldri sett noen gå så langt som 250, haha.

 16. Heidi:
  Trist at du måtte betale såpass med overpris. Jeg tror egentlig det var flaks at jeg fikk tak i en fra Urban Decay, for det gikk ikke mange timer før lageret var rensket! Litt sært ettersom det kun er “gamle” skygger i den, men et samlerobjekt er det jo absolutt. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.