dysfunksjonell.no
8Jan/100

Laos by Nelly Shoes

Laos by Nelly ShoesI'm really not your typical shoe-loving girl who's got a closet full of shoes, but some booties are just too hard to give up on even for me. Unfortunately I never wear any of my shoes out, since I'm in a wheelchair and all, so they do accumulate in my closet - sometimes I just have to buy a new pair for the sake of variation. Originally I found a pair of Ash booties when I was browsing through Asos' sale, but £175 was a little too steep for a pair of booties, even though they were perfect. With perfect I mean easy to put on, and comfortable on the foot (not too high heels). These booties did even have a zipper on the back, but still.. not worth £175, which would be around 1600,- NOK with today's exchange rate. So I did my best to forget them, and in the attempt I discovered another pair of booties at Nelly which caught my attention instead. They had a zipper on the inside, which should make them fairly easy to put on, and they looked so cute! I couldn't find any information on what they are made of, but it seems like it's some kind of faux leather, and since they had my size I decided to give them a chance. It's awesome to have the possibility to return them if they don't fit, and at the same time get your money back. One has to love home shopping!

This is the second time I order from Nelly, and this time the order took 9 working days to reach me. Looks like they're shipping from Sweden, so I'm content with 9 days. And I absolutely love them! Easy to put on, feels nice to wear, and they don't make my feet look huge. Perfect booties to wear with jeans, and now I like them even better than the Ash boots from Asos I originally fell in love with. Good buy? Absolutely. Smile

Photo © Nelly

Posted by Shamini on January 8, 2010 – 10:08 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Nice. Jeg kjøper ofte sko som er så fine men så jævlig vonde å gå med… haha. tror bursdagsskoa kanskje går under denne kategorien. øy, jeg leste at du driver med miniatyrmaling… kan du fortelle mer om det? Jeg er jo “kunstner” selv… vel, animatør og illustratør hvertfall. har du lagt noe av det du har laga på nettet?

 2. Takk! Jeg har jo en fordel med at jeg ikke går i skoene mine, men de må være gode å ha på foten. OK, jeg innrømmer at jeg har et par sko som er helt jævlige å ha på, men som jeg må bruke likevel fordi de er kule. Anyway, disse var overhodet ikke vonde, og jeg likte dem kjempegodt.

  Miniatyrmaling ja. Det begynner å bli en stund siden sist jeg hadde utstyret mitt fremme. Vet ikke hva du vil at jeg skal fortelle? Maler (malte?) sånne små-små tinnfigurer som gjerne forestilte trollmenn, vampyrer, drager og andre fantasy-figurer – har alltid likt “plukkarbeide”, og dette var da intet unntak. Ellers har jeg jo lagd endel 3D-bilder, har mesteparten liggende ute i galleriet mitt hos Renderosity.com, men også noen på deviantart.com, dersom de ikke er slettet. Begynte jo på studier for å bli grafisk designer i høst som var, men måtte avbryte pga. svineinfluensaen og mangel på assistanse. Har plass igjen fra høsten av, så dersom alt går etter planen begynner jeg igjen.

 3. Ok, jeg lurte rett og slett hva det var, for jeg var ikke helt sikker… jeg elsker miniatyr ting, har lagd mye rart som er veldig tiny i cernit og sånn. så kjipt at du måtte avbryte studiene… hva gjør du om dagen nå da?

 4. Thank you very much, Helen! Smile

  Ingrid:
  Har du hørt om Warhammer? Mange rollespillfolk (i fare for å fornærme noen) maler slike figurer og setter sammen en slagmark i miniatyr. OK, jeg suger i å forklare. Uansett, små tinnfigurer! Cernit har jeg mange ganger hatt lyst til kjøpe, og feks. lage små figurer til ørepynt eller lignende, men jeg er alltid veldig ambisiøs uten å faktisk gjøre noe ut av planene mine.

  Å måtte avbryte studiene mine ble en strek i regningen, men jeg turte rett og slett ikke utsette meg selv for smitte – er i risikogruppen, og skal helst ikke omgås folk overhodet med luftveisproblemer som potensielt er smittsomt. Jeg er dog veldig, veldig glad for at jeg kan begynne på ny frisk til høsten, og håper at det ikke skjer noe som forhindrer meg i å gjøre nettopp det. Å bli grafisk designer har vært en drøm siden videregående, og nå er det faktisk realiserbart. Hva jeg gjør? Veldig lite. Altfor lite. Blogger og shopper? Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.