dysfunksjonell.no
4Jan/100

Charming by Ti Sento

Ti Sento Locked UpI have finally found an answer to the inevitable question of what I want for my birthday or for Christmas. I recently stumbled upon a range of jewellery called "Charming by Ti Sento", and it's even sold here in Norway - at least at Thune. Unfortunately, they can be quite pricey depending on which charm you want, as most things are here in Norway. No wonder I praise the Internet! I managed to find a jeweller in the Netherlands with affordable prices, and international shipping! So I ordered one of the Ti Sento bracelets, a non-heavy simple bracelet in Sterling Silver, and I my very first charm - these gorgeous handcuffs called "Locked Up". I just adore the way they dangle! So cute. I willingly admit that I have my eyes on a few others as well, but they will be going onto my list of wishes.

I've always been mighty fascinated by charm bracelets for as long as I can remember, and I have always wanted one for myself. When I was in the US in 2002 I kept looking for one, but I couldn't find anything special, so I decided on going for another eBay rampage. Lo and behold, I struck gold.. or rather Sterling Silver! During 2003 I bought lots of tiny little charms from different sellers on eBay, picturing tiny little items I could identify myself with. I even found a teeny-tiny little wheelchair charm, and instantly hung it on my bracelet. Unfortunately I can't seem to find my bracelet, I must have misplaced it during the move to Trondheim. Anyway, I didn't pay much for either of those charms, and they are of a completely different quality than the ones from Ti Sento even though both are Sterling Silver.

"Charming by Ti Sento" is, as you can see from their website, a rather large range of incredibly charming charms of all sorts, and you can buy different kinds of bracelets for them as well. Some have room for only a few charms, while others are made up of small rings to fit nothing but charms. How can one not love them? I'm charmed! Grin

Photo © Ti Sento

Posted by Shamini on January 4, 2010 – 7:11 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. haha, bursdagsbarnet har vært på Mac shopping idag og gett. Det ble Mulled Cider e/s og Nurture shadestick…og Love lace og Orb e/s….og indianwood paint pot (aner ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt den før!)og en mineralize skinfinish i “comfort”. gidder ikke legge ut alt på bloggen, kjenner jeg blir litt flau over hvor mye dritt jeg kjøper meg hele tiden. men, hei, hva sa du om den nye kolleksjonen every age etc? den har jeg ikke engang hørt om… Forresten, den MUFE paletten, skal du ta mac i den? for jeg trodde du ikke likte å ha mac i annet enn mac, eller var det kun fordi coastal scents er billig crap? Wink

 2. Du skulle bare visst hvor mye jeg skulle ønske at jeg kunne bli med deg på shopping! Indianwood var fin? Jeg har tenkt på den en stund selv, men jeg hater Painterly, så det har liksom aldri blitt sånn at jeg har kjøpt fler Paint Pots.

  All Ages, All Races, All Sexes kan du se mer om her, her og her. Unnskyld på forhånd. Wink

  Jeg har tenkt å ha MAC i MUFE-paletten ja, både fordi jeg ikke har råd til å fylle dem med MUFE-skygger (og så er de jo “umulige” å få tak i), og fordi jeg blir glad inni meg av å tenke på at jeg kan få plass til ALLE de brune, eller ALLE de lilla, i én palett! Hadde MAC lagd paletter som rommet mer enn 15 skygger hadde jeg glatt valgt MAC foran MUFE til MAC-skyggene mine. Hmjo, Coastal Scents er billig, men jeg er ikke så “brand whore” enda at det gjør at jeg automatisk styrer unna. Der handler det veldig mye mer om at palettene er skikkelig elendig lagd, de er stygge og ufunksjonelle. Man har da stil! Wink

 3. Painterly er vel egentlig den paintpot´n jeg har brukt minst. Den er rett og slett for rosa. Men rubenesque og bare study har jeg brukt masse, spess rubenesque, den er så fin helt alene. Bare study har desverre begynt å tørke ut og sprekke opp litt. fy. jeg drømmer om at det kommer nye painpots i en kolleksjon snart, er det ikke snart på tide??

  Og ja, ok, da skjønner jeg MUFE paletten. jeg er enig at det er teit av mac å ha så store mellom rom på alle palettene, hva er vitsen liksom? jeg kunne jo tatt ut den skilleveggen, men det er jo ikke noe pent å se på. jeg ser at de fleste folk har tatt den ut fordi det er praktisk, men hvis jeg gjør det så kan jeg like godt kaste 6 av palettene mine da… sleng ut noen bildet av mufe paletten når du får den da, jeg er super nysgjerrig. hvor bestilte du fra forresten? jeg vet om en jente i norge som selger mufe produkter hvis du er interessert. hun heter gry hatteland og jeg traff ho på blogg.no

  jeg var på bursdagsmiddag igår og prøvde den lyse shadesticken fra warm cozy og den var fin som en highlighter på brynbenet. leiligheten min er så kald at det nytter ikke å bruke sticks, de blir helt harde og er ubrukelige!

 4. Jeg tror hovedgrunnen til at jeg ikke liker Painterly er at jeg oppfatter den som tørr og treg å få på. Soft Ochre oppfører seg veldig mye bedre, og passer bedre til hudtonen min ettersom den er mer gul enn rosa. Jeg har tenkt på å skaffe meg Rubenesque, men.. ja, ikke kommet så langt enda. Det er absolutt på tide med fler og nye Paint Pots, men da gjerne i litt mindre krukker?

  MAC-palettene er kjempefine, for all del – men jeg har heller ikke sansen for å ta ut innmaten. Kanskje om et visst antall skygger hadde passet inn i paletten, istedet for at man må legge dem skjevt osv. OCD FTW!
  Jeg tror jeg har vært i kontakt med denne Gry Hatteland tidligere, det var iallfall ei som kontaktet meg etter at jeg postet det første innlegget mitt om MUFE, men jeg har ikke handlet noe fra henne enda. Du vet, det var disse horrible norske prisene osv. Takk for tilbudet, dog! Det jeg har av MUFE har jeg fått tilsendt av en venninne som bor i Paris, og derfra kommer også disse to nye palettene. Smile

  Så bra at den lyse Shadesticken var fin, da blir jeg nok helt sikkert ikke skuffet. Må innrømme at jeg har mer enn litt lyst på de tp brune, etter å ha sett swatchene dine, men det vil koste for mye å bestille fra MAC Online bare for å kjøpe de to – det får vente. Dere har det kaldt, dere også? Jeg gleder meg til våren kommer, for jeg vet ikke hvor mange dager jeg (og Theo) holder ut med -18 grader i husveggen.


Leave a comment

No trackbacks yet.