dysfunksjonell.no
27Dec/090

2. juledag i Nittedal

Igår tok vi turen til Nittedal for å besøke Øyvinds familie, og vi var dessuten invitert på den fantastiske ribba som jeg har fantasert om helt siden forrige jul. Ja, for familien H. lager uten tvil den beste ribba jeg noensinne har smakt! Til og med svoren var perfekt og minnet aller mest om bacon crisp, kan man ønske seg noe mer? Nam! Som om ikke det var nok, hadde svigermor disket opp med hjemmelagd riskrem og tilsvarende rødsaus av jordbær og tyttebær. Bare synd jeg var så mett at jeg knapt nok orket en tallerken med dessert. Nydelig, og uten tvil den aller beste maten denne jula!

Theo, Christmas 2009Siden vi ikke feiret julaften i Nittedal denne gangen lå det noen pakker og ventet på oss alle tre, og det var kjempekoselig! Jeg fikk en M·A·C øyenskygge i fargen Vex av Licota, i tillegg til nok et par med deilige firkanttøfler, et flott kremhvitt sjal av bestemor, et utrolig nydelig og deilig sjal i grått alpakkagarn som svigermor selv hadde laget, sammen med et nydelig skjerf i hvitt og sølv til finere anledninger. Jeg trenger vel ikke nevne at jeg er stor fan av å holde varmen i denne fryktelige vinterkulda? Alpakkasjalet har allerede gjort nytte for seg mer enn én gang! Licota hadde dessuten kjøpt et stort, flott ullpledd til meg og Øyvind, og Theo fikk en etterlengtet tyggeknute fra dem alle som han ble veldig, veldig glad for. Det morsomme var jo at jeg bare dagen før hadde sagt til Øyvind at vi måtte kjøpe en sånn til ham når vi kom hjem, siden han hadde så mye moro med Dennis sin. Her er et bilde av storsjarmøren med julegaven sin på fanget til tante Licota.

Vi kom oss både frem og tilbake til tross for de enorme mengdene med snø, og Theo fikk hilse på resten av familien. Det var kjempekoselig å se alle sammen igjen, og det er synd at det blir såpass lenge mellom hver gang vi sees. Hjertelig tusen takk for den fantastiske middagen, og alle de fine gavene vi fikk!

Photo © Licota '09

Posted by Shamini on December 27, 2009 – 4:36 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg må nok ta turen oppover ganske snart for å kose mer med hjerteknusern, og prate mer med deg og Øyvind. Jeg savner dere jo! Smile

    Takk for en veldig hyggelig kveld med god mat, pakker og latter. Og tøysing med kameraet. Og annet tull. Smile

  2. Du er alltid velkommen, så det må du gjerne gjøre! Savner deg også, vet du. Smile Selv takk for en kjempekoselig kveld!

  3. Smile Tusen takk for hyggelige, varme ord.. jeg blir litt forlegen. Det er utrolig hyggelig å se bildet av Theo, snakk om å smelte alle våres hjerterSmile dette var en kveld som vi husker og prater om hele tiden… klem`s


Leave a comment

No trackbacks yet.