dysfunksjonell.no
11Dec/090

Lys i tunnelen!

Endelig ser jeg snev av lys i tunnelen, og jeg tror 2010 kommer til å bli et bra år. Jeg innser at jeg kan ha sagt det samme ved utgangen av 2008, men ting var ganske annerledes da. Mye har skjedd på et år. Jeg har vinket farvel til et vennskap jeg trodde ville vare evig. Jeg har begynt, og sluttet på skolen. Jeg har kjøpt leilighet i Trondheim, sammen med kjæresten min. Jeg har fått relativt god orden på økonomien min, selv om pengene sjelden strekker til alt jeg kunne ønske. Jeg har fått en liten pelskledt bestevenn i hus igjen. Jeg har fått flere nye, og gode venner. Og viktigst av alt, jeg er enda noen livserfaringer rikere enn jeg var på samme tid i fjor. Det er ikke alltid det er like morsomt å tilegne seg disse livserfaringene, men alt-i-alt er jeg glad for at jeg har egenskapen til å lære.

Dagene raser forbi, og jeg innså her forleden at det slett ikke er lenge til jul. Jeg gleder meg til å se en del av familien igjen, og jeg gleder meg til å vise fram Theo. Lille, herlige Theo! Han har begynt å finne seg til rette på fanget mitt nå, og det er kjempekoselig å få en aldri så liten kosestund med ham når han er sliten av å herje rundt på gulvet. Tidvis minner han veldig om "The Tasmanian Devil" fra Looney Tunes faktisk, på alle måter. Nå har vi meldt oss på valpekurs i januar, og det blir kjempespennende. Ikke bare får vi lære mer om oppdragelse, atferd, klikkertrening og sånne ting, men Theo får også møte andre unge hunder, og sosialisering er alltid bra. Kanskje vi blir kjent med noen andre hundemennesker også? Så nå ser jeg bare frem til å Øyvind er ferdig med eksamenene sine, sånn at det blir juleferie på ordentlig!

En av de nærmeste dagene har jeg tenkt meg på Torget for å shoppe litt, og det ser jeg selvfølgelig frem til. Skal kikke på objektiv til kameraet mitt, for jeg trenger noe bedre en dette standard objektivet som fulgte med da jeg kjøpte det. Beklageligvis har jeg lite peiling på foto, så da er det helt supert å ha venner som kan sakene sine og kan bidra med tips og råd - takk Mats! Jeg skal kikke på et Canon EF 28mm F2.8 objektiv i håp om at det er det jeg søker. Bortsett fra det har jeg planer om å rusle innom Make Up Store, uten noe spesielt mål i tankene, og selvsagt bokhandelen. Skjønner ikke hvor det har blitt av leselysten min, den har forsvunnet og jeg savner den! Og så må jeg ikke glemme at jeg skal handle med meg noen nøster med garn av alpakka, som mamma er snill nok til å strikke leggvarmere til meg av. Strikke selv? Hørte ikke? Jeg har ikke tålmodighet til å strikke, det tar for lang tid før man ser resultater av arbeidet.

Jeg gleder meg enormt til vinteren er over, og vi går mot lysere tider igjen.
Gjett hvem som er lei av å ikke få sove?

Posted by Shamini on December 11, 2009 – 6:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Smile Hei du, gleder meg over at det er blitt bedre. Selv om lyset er vanskelig å se noen ganger… klem.

  2. Tusen takk, Else – det betyr mye. Lyset har tidvis vært helt borte, men nå ser jeg det heldigvis klart og tydelig, og jeg er veldig glad for at ting er som de er. Varm klem tilbake til deg! Smile

  3. Hei ! Arild her. Stå på, du klarer deg. Velkommen til ribbe i romjula. Wink

  4. ÅÅh, alpacca! Jeg strikket meg et sjal/skjerf i en fin blåfarge av tynn alpacca, og bruker det kjempemasse. Smile Varmer så godt!


Leave a comment

No trackbacks yet.