dysfunksjonell.no
3Dec/090

Nespresso Variations 2009

Nespresso LatissimaI mai 2009 kjøpte vi vår fantastiske kaffemaskin fra Delonghi, Nespresso Lattissima, og den har blitt flittig brukt siden det. Både foreldre og svigerforeldre, søsken og venner generelt har skrytt kaffen opp i skyene, og det er ikke uten grunn. Kafébesøkene som før var både mange og hyppige har nå blitt redusert til omtrent ingen, og det føles veldig bra når kaffen hjemme på kjøkkenet faktisk er mange ganger bedre enn den veldig dyre, og veldig varierende kafé-kaffen. Så til saken, igår kom altså årets "Variations"-kaffe fra Nespresso. "Variations" er et lite utvalg, normalt tre ulike typer, med spesialkaffe som kommer ut en gang i året. Ifjor var det kandisert ingefær, mandarin og karamell som var de tre utvalgte smakene, og selvsagt måtte de testes! Nespresso vet virkelig hvordan de skal pirre nysgjerrigheten, for årets smaker består av kastanjekrem, aprikos og pepperkake! Ja, du leste rett - kastanjekrem, aprikos og pepperkake - og alle er bestilt for testing.

Blant "Variations 2008" ble karamell en soleklar favoritt, mens jeg godt kunne vært foruten kandisert ingefær og mandarin. Sistnevnte fordi jeg ikke er noen stor fan av sitrus på generell basis. Det er ikke fritt for at jeg skulle ønske vi var forutseende nok til å kjøpe mange, mange fler av karamell, men dersom en av årets smaker faller i smak skal jeg passe på å hamstre "noen" rør før den forsvinner. Nespresso sendte nettopp en bekreftelse på at pakken er på vei, så da satser jeg på smakingen kan komme igang innen kort tid. Dette blir spennende!

Posted by Shamini on December 3, 2009 – 10:21 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Wow, for en gangs skyld virket kaffe faktisk fristende på meg. Akk, pepperkakekaffe… Yum!

 2. Så gøyalt – Rune titter litt på å kjøpe den rimeligste og enkleste Nespresso-maskinen – uten steamer og stæsj. Smile De har jo en slags kampanje nå. Man får tilbake 400kr av kjøpet om man kjøper en maskin, uansett modell, innen slutten av januar. Eller noe.

 3. Maria:
  Jeg kjenner jeg er skeptisk, men vi kjøpte bare et rør (10) av hver i første omgang. Kanskje den er kjempegod, kanskje den er like fæl som kandisert ingefær? Update kommer!

  Licota:
  Jeg kjenner fler som har den enkleste maskina, og den er jo helt utmerket for folk som bare drikker espresso (eller vanlig svart kaffe). Selv blir det for heftig for meg, så om jeg skulle ha nytte av maskina måtte jeg ha muligheten for å lage cappucino på den. Forskjellene på de ulike modellene, bortsett fra prisen såklart, er vel hvorvidt de er automatiske versus manuelle, har melkeskummer som tilbehør eller tilleggsutstyr, og andre sånne småting. Det er riktignok mange modeller man kan få melkeskummer til, men Latissima er visst den eneste som lager Kaffe Latte, for de som drikker sånt. 400,- cash-back-kampanje har de stort sett hele tiden – en kjekk mulighet, syns jeg. Smile

 4. Gleder meg til julen er over, da skal jeg gå til innkjøp av den samme modellen som du har. Gleder meg til å bestille litt forskjellige kaffetyper og prøve meg frem Smile

 5. Wink sier bare en ting jeg.. Heldiggris Smile.. nam nam..


Leave a comment

No trackbacks yet.