dysfunksjonell.no
29Nov/090

e.l.f. Mineral Eyeshadow

Sammen med de andre e.l.f.-produktene fikk jeg tilsendt to Mineral Eyeshadow løse øyenskygger i fargene "Wild" og "Glamorous", og en "Eye Shadow Brush". Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal beskrive disse to øyenskyggene på en korrekt måte, men begge inneholder det jeg vil karakterisere som glitter. Personlig er jeg ingen stor fan av hverken løse øyenskygger eller glitter, men jeg gledet meg likevel til å teste dem ut. "Wild" er en kjempefin brun skygge som umiddelbart falt i smak hos meg, og her hadde faktisk det gullskimrende glitteret en positiv effekt. "Glamorous" ser ved første øyekast ut som en rosa skygge, men på meg var denne tydelig plommefarget. I denne var det gullskimrende glitteret langt mindre tydelig. Siden jeg også hadde fått med en øyenskyggekost fra den vanlige serien bestemte jeg meg for å bruke denne under påføringen, og dermed slå to fluer i en smekk.

Jeg ble ikke imponert, beklager.

Som tidligere nevnt har jeg hørt mye bra om sminkekostene fra e.l.f., men etter nærmere undersøkelser konkluderer jeg med at dette for det meste handler om kostene fra Studio-serien, for meningene rundt de andre er svært varierende. Utover kvaliteten kan du skille disse på at de ordinære kostene har hvite håndtak, mens Studio-kostene har svarte. Beskrivelsen på eyeslipsface virker vel og bra, men inneholder ikke et ord om hvorvidt kostene er av ekte eller syntetisk hår, og den kosten jeg fikk tilsendt var vanskelig å jobbe med. Den var ikke spesielt fyldig, og overhodet ikke myk mot øyelokket. Nå kan det tenkes at det finnes mer informasjon om hvilken type hår som er brukt i disse kostene et annet sted på websidene, men dersom det ikke er oppgitt i produktbeskrivelsen velger jeg heller å styre unna enn å lete rundt etter infoen.

Konklusjon:
RatingDet første jeg merker meg er hvordan e.l.f. fremhever at produktene deres er uten parabener, men når jeg tar en kikk på innholdsfortegnelsen på produktene fra Mineral-serien oppdager jeg at samtlige inneholder vismutoxiklorid (Bismuth Oxychloride) som utløser allergiske reaksjoner hos veldig mange. For min del påvirker ikke dette den endelige karakteren siden jeg ikke reagerer på vismutoxiklorid selv, men veldig mange vil nok måtte tenke seg om to ganger før de velger produkter fra Mineral-serien nettopp på grunn av dette.

Øyenskyggene var helt OK, og jeg kommer sikkert til å bruke "Wild" flere ganger. "Glamorous" derimot var ikke helt rett farge for meg, det er ikke veldig sjarmerende å sminke på seg noe som minner om en saftig blåveis. Jeg understreker dog at dette har med hudfargen min å gjøre, ikke selve øyenskyggen - den var bare feil i forhold til mine farger. Glitteret i disse er på ingen måte overveldende, og det gjør at de får et ekstra pluss i margen tross glitter. Videre var de enkle å påføre uten noe særlig dryssing, noe som muligens kommer av at jeg brukte UDPP under, men jeg syns de var noe vanskeligere å blande, og å duse ut enn jeg er vant med. Det kan tenkes at det har sammenheng med at jeg ikke er vant til løse skygger, men for meg var det nesten umulig å duse ned overgangene, selv med min høyt elskede M·A·C 224. Ellers kan de brukes både i sin naturlige form, eller våte for sterkere fargeintensitet.

Kosten var dog elendig til påføring av øyenskygge, og kommer ikke til å bli brukt igjen.

Mineral Eye Shadow i mange forskjellige farger kan du kjøpe her, for 32,70 kroner eks. frakt.

Posted by Shamini on November 29, 2009 – 4:35 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.