dysfunksjonell.no
27Nov/090

e.l.f. Complexion Perfection

e.l.f. Complexion PerfectionSom allerede nevnt tester jeg altså litt forskjellige produkter fra e.l.f., og første produkt er Complexion Perfection. Produktet kommer i en enkel svart boks, og kan minne litt om NARS' produkter ved første øyekast. Boksen er av glatt hardplast, imotsetning til NARS' som er gummiaktige, og har et stort fint speil på innsiden av lokket. Complexion Perfection er et av produktene i den nye Studio-serien.

"Oppnå en balansert og strålende ansiktsfarge som er vakker og sunn. Den lette formelen jevner ut hudtonen og absorberer overskytende olje. Den semi-transparente formelen lysner, matter og nøytraliserer huden."

Kort fortalt, Complexion Perfection skal gjøre nettopp det navnet tilsier, nemlig perfeksjonere hudfargen din. Ta en stor pudderkost, bland fargene i denne paletten og påfør i hele ansiktet. Dette vil lysne og jevne ut hudfargen din, samt nøytralisere rødheter. Vær dog oppmerksom på at dette produktet overhodet ikke har dekkevne, så det egner seg fint til bruk dersom du ønsker å hoppe over foundation en dag, men likevel gjøre noe med huden din. Selv om fargene kan virke skremmende, hvem vil vel ha grønn hud, så ikke vær redd. Dette produktet farger overhodet ikke huden, bare ta deg tid til å jobbe det inn med en god kost.

Konklusjon:
RatingJeg har brukt en M·A·C 224 til påføring av dette produktet, rett og slett fordi jeg har valgt å konsentrere meg om de partiene i ansiktet hvor jeg sliter med rødhet. Siden jeg er såpass heldig at jeg ikke har mørke partier eller ringer under øynene kan jeg dessverre ikke si noe om hvorvidt Complexion Perfection hjelper mot akkurat det, men det å blande gult og rosa til oransje, alternativt den rosa alene, skal være effektivt for å nøytralisere blått. Uansett, jeg er utrolig fornøyd med hvordan Complexion Perfection virker, for mine røde partier forsvinner som ved et trylleslag direkte etter påføring! Produktet er veldig greit å påføre, lett å jobbe inn i huden og krever nesten ingenting fra min side. Med relativt høy score sikrer Complexion Perfection seg en plass i makeupveska mi. Et godt produkt til en billig penge!

Complexion Perfection kan du kjøpe her, for 38,15 kroner eks. frakt.

Photo © eyeslipsface

Posted by Shamini on November 27, 2009 – 10:40 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Denne kunne jeg absolutt tenke meg å prøve. Smile Takk for anmeldelse!

  2. syns ikke den fungerte så godt på meg når eg swirla kosten over heleThinkingmen en og en farge fungerte jAngel

    Flott omtale =D


Leave a comment

No trackbacks yet.