dysfunksjonell.no
17Nov/090

Pakke fra e.l.f.

Idag fikk jeg omsider pakken min fra eyeslipsface, eller e.l.f. om du heller vil, etter at tollvesenet har sittet på den i vel en uke i påvente av dokumentasjon vedrørende innhold og verdi. Jeg vet at tollvesenet kan dette med å irritere på seg gråstein, og at de attpåtil er gode til nettopp det. Om jeg nå skal være bittelitt positiv kan jeg selvsagt fortelle at de var svært behjelpelige per telefon, og at det enkelt ordnet seg ved å videresende en mail fra e.l.f. med dokumentasjonen de etterspurte, selv om det tok litt lenger tid enn man kunne ønske. Jeg er iallfall ikke den mest tålmodige personen i verden når det kommer til å vente på post! OK, jeg innrømmer det.. jeg er ikke den mest tålmodige personen i verden, punktum.

Uansett, pakken var fra eyeslipsface og inneholdt fem produkter for testing, i tillegg til en vippetang, en kabukikost og en øyenskyggekost. Personlig er mine absolutte favoritter innen sminkekoster M·A·C og Sigma Makeup, men jeg har hørt veldig mye bra om kostene fra e.l.f., så jeg ser frem til å teste disse to. Vippetangen er noe spesiell, da det er en mini-utgave, utformet spesielt for å kunne bue individuelle vipper mer presist. De øvrige produktene bestod av "Complexion Perfection" fra den nye Studio-serien, blush i fargen "Joy", øyenskygger i fargene "Glamorous" og "Wild", samt Mineral Glow i "Bronzer" - alt fra Mineral-serien.

e.l.f. products

De nærmeste dagene skal jeg teste disse, og deretter kommer det innlegg med mer informasjon, bilder og min personlige vurdering av de ulike produktene. Tusen takk til eyeslipsface!

Photo © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on November 17, 2009 – 4:40 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.