dysfunksjonell.no
6Nov/090

Fire dager med Theo

Nå har hjerteknuseren vært i hus i litt mer enn fire dager, og han gjør ikke annet enn å sjarmere oss med sine merkelige små påfunn. En av de mange, mange ubeskrivelig koselige tingene med å ha et lite pelskledt vesen i hus er at jeg kan kose meg med å lage webside tilhørende dyret. Dette kan jeg gjøre mens den pelskledte sover, og det gjør meg i godt humør. Riktignok ikke i like godt humør som jeg blir i når jeg har det vesle nøstet sovende i fanget mitt, men det gjør hverdagen min betraktelig lysere uansett. Jeg liker å pusle med websider, og jeg koser meg med å finne farger som passer sammen, et pent design, samt informasjon og bilder som skal pryde siden. Siden vi ikke har fått stamtavlen hans enda, har jeg ikke nok informasjon til å gjøre ferdig siden helt, men det kommer om ikke så lenge.

Theo er et lite lyspunkt iallfall. Eller, lite og lite, han er et stort lyspunkt! Foreløpig er han straks 10 uker, og kan ikke så veldig mye om dette å være hund enda, men vi trener stadig på nye små ting. Jeg er svært positivt overrasket over hvor trygg og tillitsfull han er. Han har allerede skjønt konseptet med å gå til døra og si fra når han må ut, og han blir kjempeglad når vi kaster kua hans bortover gulvet, og han får hente den. Dessuten kommer han springende når vi sier "kom!" til ham. Jeg hadde aldri trodd at han ville skjønne ting så utrolig fort, men han imponerer stort! Theo har tatt oss alle med storm, og det er helt utrolig hvor glad man kan bli i en sånn liten pelsball, etter bare noen få dager.

Igår var vi innom dyrebutikken og kjøpte en hundeseng til ham. Jeg fant den i butikken omtrent en måned før han kom hjem, og har liksom ikke klart å få den ut av tankene siden. Beklageligvis kostet denne 645,- kroner, så jeg håpet virkelig at han ville like den og godta den som seng. Da vi kom hjem fra butikken satte vi den på gulvet, og la valpeteppet hans oppi sånn at han skulle bli fristet til å prøve den nye og flotte senga si - men det var fullstendig unødvendig! Han brukte 10 minutter på å grave teppet bort, og så la han seg godt til rette etter å ha undersøkt den tilhørende puta nøye. Snakker om vellykket kjøp!

Xina Cross Country

Og akkurat når man skulle tro at man ikke kunne skryte mer av vesle Theo, kan jeg fortelle at han er verdens snilleste valp. Han går inn i reisebagen sin om kvelden uten å protestere det minste, og gir beskjed dersom han må tisse i løpet av natta. Så flink! Han blir liggende rolig i bagen til den blir åpnet, uavhengig av om han sover eller er våken, og begynner allerede å kjenne til rutinene. Nå har vi dessuten meldt oss inn i Norsk Kennel Klub og NCHK, så da er vel det aller meste iorden!

Photo © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on November 6, 2009 – 4:45 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. åhh, så herrlig han er! Først tenkte jeg bare “eh, chihuahua? rly?”, men det var før jeg visste at den var langhåret! Aldri sett noe så nuselig i hele mitt liv!

  Heldiggriser, det er det dere er! Og lille Theo er heldig som har dere også Smile <3

 2. Herregud jeg vil ha en chihuahua. En langhåret en, akkurat som Theo. Jeg tuller ikke, jeg tenker helt seriøst på det. Han er så fiiin! Også er han jo en hund light, på en måte. Mye kos og ikke så mye styr og ståk eller hva jeg skal si. Og Muskatt må vel lære seg å like en så søøøt bitteliten valp?! Smile sukk, smelt, misunnelig.

 3. Det er et lite geni du har skaffet deg Grin

 4. Maria:
  Hva er galt med Chihuahua da? OK, jeg må innrømme at jeg hadde noen vrangforestillinger mot Chihuahua før, og jeg syns det er synd at imbeslle mennesker som tror at små hunder er unger eller leker, og ikke dyr, skal ødelegge for en sånn fantastisk liten skapning som Chihuahuaen faktisk er. Smile Tusen takk for søte ord!

  Ida Victoria:
  Tusen takk! Ja, han er egentlig ganske “light”, men jeg tror vi har vært veldig heldige med ham. Han pleier å ha en bøllestund på ettermiddagen hvor han virkelig tester grensene ved å prøvesmake på absolutt alt, men han er jo bare valp.. Ellers er han en drøm å ha i hus, og han er utrolig lettlært, og ikke minst intelligent som bare det. Smile

  Linda:
  Kanskje det er det han er? Wink

  Monica:
  Heart

 5. Hei Smile Dette er jo bare supernusselig da Smile Gleder meg virkelig til å se han. Skikkelig sjarmør..Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.