dysfunksjonell.no
2Nov/090

Xina Cross Country

Xina Cross CountryI flere uker har jeg vært på nippet til å fortelle om Theo, men jeg har liksom tenkt at det ville være best å vente til han faktisk var her - sånn ifall det skulle skje noe uforutsett, og ting ikke gikk helt etter planen. Dagen igår var lengre enn lang, og det å skulle sitte hjemme og vente på Øyvind i mer enn 10 timer var en sann prøvelse. Heldigvis fikk jeg oppdateringer underveis! Når klokka omsider ble 22:45 var begge guttene mine hjemme, og endelig fikk jeg hilse på det søte lille sjarmtrollet.

Litt info om Theo:
Xina Cross Country er hans fulle navn, men han heter altså Theo til vanlig. Han ble født 29. august 2009 og er en langhåret Chihuahua av fargen Sobel. Foreldrene hans er Rød og Sobel, og begge veier 2,1 kilo. Theo har tre kullsøsken, en søster og to brødre, som nå har flyttet til sine familier. "Xina" i navnet hans indikerer at han kommer fra Kennel Xina som drives av Eva K. Jakobsen fra Finnsnes i Troms. Theo er utrolig tillitsfull, svært nysgjerrig og en veldig glad liten valp. Han følger etter overalt, og logrer som bare det.

Siden han foreløpig slett ikke har tid til å sitte stille, og har vist seg å være veldig linselus, har jeg bare et passe dårlig mobilbilde å vise frem. I skrivende stund sover han søtt sammen med kubamsen sin, men dersom han kvikner til utover kvelden skal vi forsøke å ta noen skikkelige bilder av ham - og da skal jeg selvsagt dele med alle som vil se. Ellers har han både spist og drukket litt, men foreløpig er det mye mer spennende å løpe rundt og snuse på alt istedet for å spise maten sin. Inatt sov han i reisebaggen sin ved hodeputene våre, og det gikk helt problemfritt!

Det blir veldig, veldig spennende å følge ham fremover, for disse små hunderasene vokser fort. Jeg er veldig spent på hvordan fargen hans vil utvikle seg, og jeg er utrolig fornøyd med hvordan han oppfører seg allerede. Så tillitsfull og uredd, en stor hjerteknuser helt ut i.. potene.

Photo © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on November 2, 2009 – 9:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Nåååååååw<3 så skjønne voffse! =D

 2. Jeg gleder meg veldig til å hilse på ham – og er kanskje bittelitt stolt over å være “tante” til dette nusket her. Smile

 3. HERREGUD. SÅ. UTROLIG. NYDELIG.

  Jeg synes de langhårede er så utrolig nydelige. Så en i parken i dag med langt hår, og den var så utrolig fluffy! Gleder meg virkelig til å se flere bilder av nurket deres!

  Så utrolig flott at første natt gikk ganske ok! Mimi klynket som en gal, dessverre. Frown Jeg har fra dag én vært streng på at hun IKKE skal sove i sengen (jeg er redd jeg kan rulle over/sparke henne i søvne, hun er jo så liten Frown), så det endte med at jeg sov på gulvet de to-tre første nettene sammen med henne. Nå er allting fint og hun sover i sin egen seng på gulvet ved siden av min seng. Smile

  Ha lykke til videre med Theo! JEG FORVENTER MASSE BILDER!

 4. Malin:
  Takk! Grin

  Licota:
  Ja, men nå er det ikke lenge til vi kommer nedover, og alle får hilse på ham. Smile

  Monica:
  Tusen takk! Heart Theo får heller ikke være i sengen, av samme grunn som Mimi, men siden han er så liten og nettopp tatt fra flokken, ble det reisebag ved hodeputene våre og det fungerte kjempefint! Han får heller ikke være i sofaen før han blir stor nok til at han takler høyden på egenhånd.

  Bilder kommer i massevis i løpet av morgendagen, antar jeg. Det skjer litt mye på en gang her, så bilder har blitt litt nedprioritert foreløpig. Takk for lykkeønskninger, og de returnerer jeg til deg og Mimi – hun er helt herlig!

 5. aaaaaw. kjempenusk Grin heldig du er. jeg å vil ha Smile

 6. Herregud så fin han var! Åhhhh, jeg er betatt! <3

 7. Så utrolig søt!

 8. Ååååååååh! Gratulerer!! Han er helt nydelig! Og jeg ser ikke problemet med å ta bilde av en sovende Theo med kubamse heller Razz Gleder meg til å se og høre med om ham Smile

 9. guuud så søtWink kos dere masse!

 10. Tusen takk for alle søte kommentarer! Vi koser oss kjempemasse med ham, og han er et helt lite eventyr. Han tar ting kjempefort, og skjønner akkurat hva han får og ikke får – og om man triller ball med ham, henter han den og kommer tilbake med den. Han er helt herlig! Grin

 11. Gratulerer med søtt nurk på etterskudd! jeg har fått meg chihuahua selv. Sjekk bloggen min så kan du se bilde. Kjempekoselig med valp Smile

 12. Tusen takk, Ina! Ja, jeg har vært innom bloggen din et par ganger tidligere, og sett at du har fått deg en liten frøken. Nydelig er hun! Må innrømme at jeg gleder meg litt til Theo ikke er like valpete lenger, men jeg kommer sikkert til å savne det når han har blitt en voksen herremann. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.