dysfunksjonell.no
28Oct/090

Bare 4 dager igjen!

Av ulike årsaker føler jeg ikke at jeg kan dele tankene mine her, så for en gangs skyld kan jeg ikke skrive meg til bedre tanker. Jeg har aller mest lyst til å knuse noe, rive meg i håret og hyle høyt. Tiltak. Jeg orker ikke, orker liksom ingenting. Nå er jeg syk på 5. uka, og jeg er rimelig sikker på at det kommer av at jeg ikke har det spesielt bra for tiden. Immunforsvaret og psyken min henger sammen, og jeg takler ikke alt stresset og frustrasjonen som truer med å kvele meg her. Jeg er oppriktig lei meg for at venner jeg virkelig trodde var venner slett ikke er venner likevel, when push comes to shove. Kanskje like greit.

Søndag som kommer er lys- og holdepunktet mitt for tiden. Har shoppa endel i det siste, og det kommer kanskje ikke som noe stort sjokk. Det som derimot kanskje er sjokkerende er at det ikke handler om sminke eller andre "leker", men skikkelige leker og utstyr.. til en liten valp. For på søndag kommer han endelig hjem. Idag kom valpegården hans, en sammenleggbar sak fra M&M Pet Products som ser kjempeflott ut. Reisebaggen hans har jeg allerede vist frem, og på skrivebordet ligger det halsbånd med navnetag, kobbel, sele, poser, skåler til mat og vann, og snart dumper det ned noe annet småtteri i postkassen fra Canis.no.

Photo © Canis.no

Posted by Shamini on October 28, 2009 – 4:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Åååh – gleder meg sånn!

 2. Endelig er vente tiden snart overSmile Blir koselig, hihiSmile

  Men du vet jeg er her, hvis du trenger å prateSmile Men nå syns jeg virkelig du burde bli frisk snar..Slitsomt å være syk så lenge. Varm hjerte klem*gla i deg*

 3. Bare sender deg noen varme klemmer jeg Smile
  Og så er jeg også bittelitt spent på den bittelille som kommer på søndag Grin

 4. ååh så gøyGrin Hva hund er det du får deg? =D

 5. Takk Linda, jeg trenger hver eneste en. Klem tilbake! Er kjempespent selv, og kan nesten ikke vente.. kan du skjønne at tiden skal gå så sakte når man venter på noe?

  Malin:
  Det er en superflott liten langhåret Chihuahua hann! Grin

 6. Nå er det ikke lenge igjen !!! Å jeg skal komme å besøke deg,med ostekake og vofser,så kan vi sammen drite i venner som ikke er verdt en dritt*knis,så morsom jeg er på en fredagskveld etter ett glass med vin,-lenge i mellom serru Wink

 7. awwwwGrin Du må ta masse bilder så vi få seGrin

 8. Aha, så du skal få hund? Er det det du teller ned til? SOrry jeg har ikke hatt tid til å lese innleggene fra topp til tå. hva slags hund? valper er jo bare det nydeligste som fins..

 9. Monica:
  Besøk, ostekake og vofser høres helt fortreffelig ut! Du er forøvrig mer enn velkommen uten ostekake også – og jeg sier ikke neitakk til å drite i teite “venner”.

  Malin:
  Tro meg, dere kommer til å bli lei av bilder av ham!

  Ingrid:
  Jeg har vel egentlig ikke skrevet allverden om det, for jeg ville egentlig vente med å sladre om det til han hadde kommet hjem. Det viste seg derimot å bli for vanskelig, så jeg har jo lekket litt her og der. Theo er en langhåret Chihuahua, og han kommer hjem om 3,5 time! Grin

 10. Så koselig! Jeg savner katten min Pixie, hun bor i Norge… jeg skl hjem en tur neste helg da, så jeg gleder meg til å kose med ho daWink


Leave a comment

No trackbacks yet.