dysfunksjonell.no
20Oct/090

Snart 11 dager

Jeg kikker på klokka. Om 2 timer og 50 minutter er det bare 11 dager igjen. 11 dager. De lengste 11 dagene noensinne. Jeg prøver å få tiden til å gå ved å lage en liten webside. Overraskende nok har jeg ikke glemt gamle kunster, og det går relativt problemfritt å sette sammen en enkel liten side med avrundede hjørner. Relativt, fordi jeg må trø til med en liten dose feilsøk før hjørnene bestemmer seg for å adlyde meg, og bli avrundede. Å lage en side tar dog ikke lang tid. Kanskje en halvtime inkludert tiden det tar meg å feilsøke. Og det er fortsatt .. snart 11 dager igjen. Jeg har liksom ikke så voldsomt mye info å putte inn på siden enda, så det blir mest bare et slags design - men mye er gjort når fargene og layouten er på plass! Licota får creds for fargene, det var hun som satte meg på idéen. Og godt er forresten det, ellers hadde den nok blitt blå som de fleste andre websider jeg tryller frem.

Snart 11 dager igjen.

Posted by Shamini on October 20, 2009 – 9:20 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.