dysfunksjonell.no
16Oct/090

M·A·C Pigments

I've been looking for a rack like this for some time now, but all I could find was those ugly plastic displays. I had almost decided to buy one like it (the AWM-90) from Trans Design Inc., but seeing that the shipping alone would be $118.75, I quickly changed my mind. Now I guess you're wondering why I would want a rack like this, since I'm not a nail technician or anything like that, but I have the habit of reading beauty blogs and large makeup forums and collecting ideas from other people. I've stumbled upon the genius idea of using a rack like this for pigments jars, and I really love the thought of having my precious M·A·C Pigments mounted on the wall, organized properly according to color!

(Click to see an enlarged picture with all the color names)

I found the perfect rack, and most importantly.. it's made from metal, not plastic. It arrived in the mail yesterday, and Øyvind was kind enough to mount in on the wall, just above my vanity. Now I've arranged all my pigments by color, and if you click on the picture you'll have all the names as well. I know I've said it like a million times before, but seeing a broad range of colors like these makes me happy, and I enjoy waking up to see the colors of the rainbow on my bedroom wall. As the picture shows it's got 6 shelves, and a sign on top which originally says "Nail Center", which I chose to turn against the wall. I'm thinking about removing the top part of the rack, so that it'll start with the top shelf instead of the ridiculous sign.

Very decorative, yet perfectly functional!

Photo © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on October 16, 2009 – 7:47 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. That’s really cool! Grin

 2. Ska sei du hadde masse pigmenter ja =D Flott organisert også! Min sminke er bare rot nå, må ta meg en oppryddning i den snartRazz

  Ha en fin helg du også! =D

 3. Licota:
  Thank you babe! I’m really pleased with it myself. Grin

  Malin:
  Ja, jeg kjenner til problemet. Var bare rot her også til jeg kjøpte det der Malm “toalettbordet” fra IKEA. Da ble det ordning, og småtingene har jeg puttet i kjekke verktøykasser fra Clas Ohlson! Får ikke ro i sjela før jeg har organisert meg ferdig, og pigmentene ble virkelig flotte på veggen. Smile

 4. Åh, så mange nydelige farger!

 5. hua. sån hade varit perfekt i mitt pysselhörn. Köpt vart å dyr?

  När kommer voffen hem då?

 6. Linda:
  Jeg kjøpte den på eBay, kan sende deg en link på FB siden du ikke er på MSN mer. Veslevoffen kommer hjem den 1. november! Smile

  Angeli:
  Ja, jeg er helt enig! Elsker farger.. blir helt bergtatt, jeg.

 7. Dette var en god ide! flotte pigmenter du har også! Grin

 8. fy faen den kolleksjonen der misunner jeg! det ser så fint ut utstilt! Men jeg føler dessverre aldri at jeg kan bruke opp en hel sånn “bøtte” med pigment… så der for eieir jeg kun 2 eller 3 full størrelse. bruker du de mye eller?

 9. Må innrømme at jeg er ganske stolt av den, Ingrid – er veldig OK å våkne opp til å se den der på veggen min. Smile Jeg bruker ikke mye pigmenter, nei.. dessverre, det er dog mest fordi jeg ikke liker løse skygger noe særlig. Jeg har også en hel eske med pigmentprøver, men jeg foretrekker de originale boksene – og da blir det sånn som dette. Bruker man de ikke opp kan man jo bare selge prøver via bloggen eller forum som Specktra. Smile

  Av en eller annen merkelig grunn syns jeg også at looks som er gjort med pigmenter ser veldig mye penere ut enn looks med øyenskygger, uten at jeg vet om dette er ren innbilning eller om det er noe i det. Sjekk for eksempel den videoen her av TiffanyD, hvor hun utelukkende bruker pigmenter. Den er fantastisk flott, og fikk meg til å gå til innkjøp av alle fargene hun bruker + noen til.


Leave a comment

No trackbacks yet.