dysfunksjonell.no
15Oct/090

Mystisk pakke fra USA

Celltei Pak-o-Pet Classic

Posted by Shamini on October 15, 2009 – 12:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Bortimot alt rundt hvorfor vi nå har en reisebag for dyr? Smile

 2. Den er så fiiiin!

 3. Jammen du skal jo ha en liten bissevoffs etterhvert. Så det er jo ikke rart. Er hundeplanene i ferd med å settes til livs?

  Forresten fikk jeg litt følelsen av å bli spionert på og overvåket, når det plutselig spratt frem at jeg bruker windows og firefox. Jeg, paranoid? Razz

 4. Ida:
  Valp har jeg snakket om i mer enn et år nå, men ja… nå er det ting på gang, og mer info om hva som skjer kommer snart! Grin

  Og slapp helt av, du blir ikke overvåket.

 5. Ja, nå er det påtide at ting begynner å skje snuppaSmile Som du sier, du har jo snakket om å få deg hund nå i et helt år, hihiSmile Har selv lyst på en liten hund, men siden Bård ikke tåler det så blir ikke drømmen noe avFrown

 6. Jeg hadde ALDRI skjønt at dette var en hundeveske. Grin

 7. Linda:
  Det var ikke meningen å ignorere deg, gumman! Ja.. nå blir det endelig en liten pels i huset igjen, og jeg gleder meg noe helt vanvittig mye. Smile

  Lene:
  Sånt er så utrolig kjipt. Det første jeg gjorde da min allergiske eks var ute av hus var å skaffe meg to sinnssykt flotte omplasseringskatte, og jeg må si det var deilig å ha puser i hus igjen! Heldigvis er det ikke Øyvind som har vært problemet, men det at vi har bodd på steder hvor vi ikke har hatt lov til å ha dyr – nå eier vi, og kan nesten gjøre som vi vil! Grin

  Maria:
  Det var egentlig litt meningen at det ikke skulle være HELT obvious, men siden jeg putta innlegget i kategori “Furry Friends” så ble det litt for enkelt likevel. Det kunne vært en kattebag da!


Leave a comment

No trackbacks yet.