dysfunksjonell.no
12Oct/090

Hvor er håndboken?

Hvorfor er det sånn at med en gang jeg har overvunnet et av hinderne mine, så dukker det opp et nytt? Finnes det en eller annen håndbok jeg ikke har fått utlevert? Det nye er gjerne dobbelt så stort som det forrige, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal finne styrken eller kløkten til å komme meg over. Kanskje det er lettere å komme seg rundt istedet? Jeg skjønner ikke at det skal være for mye forlangt med en pust i bakken, hvor alt går på skinner i en kort periode. Jeg krever ikke mye nemlig, bare friheten til å slippe å planlegge livet mitt i noen uker, kanskje en måned.

Godt brukt, komplisert livssituasjon byttes i en relativt ukomplisert og problemfri av samme sort!

Posted by Shamini on October 12, 2009 – 8:45 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg kjenner til den der opp og ned greia alt for godt. Kanskje Hitchhikers guide to the galaxy kan hjelpe? Den er som poteten, kan brukes til alt.

  2. “HGttG” fungerer nok mot mye rart, overraskende mye rart, men jeg tror på en måte ikke den funker mot dette her. På en annen side skader det selvsagt ikke å prøve! Opp og ned suger, og jeg håper iallfall du har det bedre for tiden. *klem*

  3. Jeg skal jobbe med masse håndbøker til uka – skal si ifra om jeg kommer over noe. Smile

  4. Tusen takk! Much appreciated. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.