dysfunksjonell.no
6Oct/090

“Hvordan finansiere skilsmissen” (del 2)

John CleeseIgår var selveste John Cleese i Olavshallen, og der var selvfølgelig også vi. Selv om billettprisene var rimelig stive kan jeg med hånden på hjertet si at det var 990,- kroner jeg ikke kunne tenkt meg å bruke på noe annet! Om du ikke vet hvem jeg snakker om, vel.. så har du gått glipp av en mann som har vært en stor del av oppveksten min med sine hysteriske sketsjer og rollefigurer iallfall jeg har blitt veldig glad i. Han åpnet med vittigheter om Norge og Trondheim, og snakket om oppveksten sin, familien sin og hvordan han har kommet dit han er idag. Vi fikk se klipp fra forskjellige ting han har jobbet med, og han var svært jordnær og åpen mot publikum. Jeg hadde vel egentlig trodd at han kanskje var litt mer høy på pæra enn det han faktisk viste seg å være, og hele showet ble avsluttet med at han inviterte publikum til å stille ham de spørsmål man måtte ha på hjertet. Da han ble spurt følgende: "Hvis du var en del på et fly, hvilken del ville du da ha vært?" knakk han sammen i latter, og fikk hele salen med seg. Svaret ble: "Joy.. STICK". Jeg storkoste meg under hele forestillingen, og det føles ganske stort å ha sett John Cleese opptre live - en opplevelse jeg alltid vil ha med meg.

Til slutt vil jeg rose Olavshallen opp i skyene for måten de har valgt å plassere rullestolbrukere på. Med bare sju rader mellom oss og scenen hadde vi blant de aller beste plassene i hele salen, og det var overhodet ikke noe problem å se hvem som var på scenen, eller hva som foregikk. Fantastisk! Å få lov til å sitte på en slik måte at jeg hadde full oversikt bidro til å gjøre opplevelsen fullkommen, og dersom jeg hadde drevet med seriøse anmeldelser hadde Olavshallen fått 6 fra meg!

Photo © www.paddy-boehm.de

Posted by Shamini on October 6, 2009 – 7:59 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Så godt å høre at du hadde en flott opplevelse – gleder meg til å høre mer om den. Smile Hehe, joy-stick – artig!


Leave a comment

No trackbacks yet.