dysfunksjonell.no
29Sep/090

Et hinder er passert

Idag har jeg vært flink jente, og kommet meg over et av mine nåværende hinder. I seg selv er det nok ingen enorm bragd, men det betyr iallfall at jeg har fått fjernet bittelitt vekt fra skuldrene - og alle monner drar, som det så fint heter! Nå må jeg bare få orden på de andre tingene som plager meg, så kanskje jeg går en helt OK vinter i møte likevel. Slitsomt! Jeg skjønner jo at verden ikke fungerer sånn, men det hadde da unektelig vært deilig med en la(aaaa)ng periode liv-uten-å-være-avhengig-av-andre-eller-fullt-av-vanskelige-beslutninger? Shoppeterapien min må dessverre holdes i sjakk, og varer liksom ikke så lenge av gangen som jeg gjerne skulle ønske, eller har behov for. Dog, det hjelper å ha gode venner som alltid vet hva de skal si for at jeg skal føle meg bedre.

Jeg har forresten funnet én god ting med høst. Det er nemlig seriestart for veldig mange TV-serier på både norsk og amerikansk TV! Nå er det egentlig lenge siden jeg fulgte med på noe på norsk TV, men jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten muligheten til å følge med på amerikansk. Et nyttig tips for de av dere som følger med på sendeplanene i USA er MyEpisodes, en helt fantastisk genial tjeneste som lar deg legge til seriene du følger med på, og så kan du enkelt ta opp kalenderen for å se hvilke serier som sendes på hvilken dag, hvilken sesong og episode det er som går akkurat nå. Og liker du tjeneste bør du selvsagt ta deg råd til å donere noen kroner, slik at de som utvikler den har muligheten til å fortsette med nettopp det. Smile

Til slutt er jeg smått redd for at jeg tross all forsiktighet har klart å dra på meg en aldri så liten forkjølelse. So much for being careful, liksom. Halsen min har vært litt merkelig i tre dager nå, men den kjennes ikke forkjøla-vond ut, så jeg er ikke helt sikker på om det er det det er. Ellers har jeg ingen symptomer på at jeg er syk, utover at stemmen min høres litt hes ut, men det har utvilsomt sammenheng med halsen. Så lenge jeg ikke hoster, og slett ikke føler meg syk, så er det igrunn helt greit om det er forkjøla jeg er. Kryss fingrene for at det ikke utarter seg!

Forresten - og ikke le! - jeg er på jakt etter en A-plan, Filofax (ikke Grieg) eller Grieg, i størrelsen A5 A6. Den skal ikke lukkes med glidelås, og den kan godt være i imitert skinn. Hvis noen vet hvor jeg kan finne en sånn, så tips meg gjerne. Jeg har vært innom et par av byens bokhandler, men det eneste jeg finner er den fra Filofax som ser ut som en mappe med glidelås.

I'd love to test the new Bare Escentuals Matte Foundation in "Golden Medium".
Does anyone know where I can get it? Preferable in travel size!

Posted by Shamini on September 29, 2009 – 6:13 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.