dysfunksjonell.no
16Sep/090

Snart UKA09!

Jeg er uendelig frustrert og lei, og jeg skjønner ikke helt hva jeg skal gjøre for å bli kvitt denne teite følelsen av at hele verden igrunn godt kan gå og henge seg for min del. Den er litt slitsom i lengden nemlig. Samtidig skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg sutrer, nå som høsten omsider har meldt sin ankomst er også TV-seriene på plass på amerikansk TV, og det er igjen mulig å underholde seg selv i gode tre kvarter i slengen. Dessuten er vi snart i oktober, tenke seg til at det slett ikke er lenge til jul igjen, og UKA09 sørger jo for endel underholdning - vi sitter iallfall på billetter til Paperboys, Stand Up med Jonas Rønning og Are Kalvø, Aqua og Gåte!

Ja, for jeg fikk svar på den noe krasse mailen jeg sendte til Samfundet og UKA-arrangørene. Det vil si.. det kom svar fra Samfundet iallfall. UKA-arrangørene har ikke gitt lyd fra seg enda. Svaret var veldig positivt, så jeg er ved godt mot og tror at det skal ordne seg med tanke på konsertopplevelser for min del. Nå har jeg iallfall et navn på en kontaktperson jeg kan referere til dersom jeg får beskjed om å flytte meg fra fremste rad "av sikkerhetsmessige årsaker", og jeg har dessuten fått løfter om at bakgården skal være ryddet sånn at det faktisk er mulig å komme seg inn med rullestol. Om det faktisk viser seg at alt er bra, så kan jeg iallfall trøste meg med at det nytter å si fra, selv om man kanskje må si fra mer enn én gang.

Bortsett fra dette har jeg planer om å komme meg på skolen igjen på fredag. Hopper galant over workshoppen som er imorgen, for da er alle tre klassene samlet, og begrenser det til typografi-time sammen med B-klassen istedet. Min første innlevering er godkjent, og jeg håper jeg får tilbakemelding på den selv om jeg ikke var tilstede sist fredag. Det er jo unektelig litt spennende å få vite hvordan jeg har gjort det på min første oppgave som grafisk designer-spire? Uansett, det hadde ikke vært noen nye tilfeller av Svineinfluensa, så da drister jeg meg til å ta turen bort. Det har faktisk vært kjipt å være borte fra skolen disse dagene, men det tar jeg igrunn som et godt tegn! Jeg hadde ingen problemer med å drite i forelesningene på NTNU, noe som for meg vitner om manglende engasjement. Det var litt nedtur å finne ut at jeg har betalt 25,20 kroner for fire utskrifter (sort/hvitt på A3) som angivelig skal koste 0,80 kroner stykket, men man lærer så lenge man lever - er det ikke det det heter?

Posted by Shamini on September 16, 2009 – 5:28 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Bra det ordner seg med UKA! Grin Selv er jeg mektig skuffet over årets program. Greit, Jay-Z er schvææær og Franz Ferdinand er vel egentlig noe å få med seg, men nei.. Dette er ikke bra nok. Jeg vet egentlig ikke hva jeg ventet meg, men jeg forventet vel flere og større headlinere enn Aqua og Paperboys. Frown

  2. Jeg er forsåvidt enig med det, syns ikke årets program var så veldig banebrytende. De får dessuten minus i boka fordi de plutselig har funnet ut at det er greit å ta betalt for ledsagere, noe man gjerne ikke velger selv om man behøver eller ikke. Personlig akter jeg ikke å betale 930,- kroner for å se Jay-Z, og Franz Ferdinand har ikke musikk for disse ørene. Dermed blir det Paperboys, som jeg forøvrig så helt gratis på Topp20-konserten i sommer, Aqua (oh, the memories) som blir mine konserter og Gåte. Sistnevnte er de som topper jippi-listen min, tett etterfulgt av Paperboys – men jeg ville hatt høyere glamour-faktor, som da jeg traff Nicole Scherzinger under UKA07. Grin

  3. Hahah, exactly! Stemmer, hadde helt glemt at PCD var her jeg Razz Husker bare mitt vakre Muse… Akk, de burde ha kommet i år også, de har tross alt en ledig dato før Oslo-konserten, akkurat som sist! Grin

    Tror nesten jeg må ta meg en tur på trønderfest med Åge osv., da, så har jeg gjort det også, liksom Razz


Leave a comment

No trackbacks yet.