dysfunksjonell.no
16Sep/090

EOTD: “Summer Turning Into Fall”

Eyes:
Urban Decay Primer Potion
M·A·C Metamorph (lid)
M·A·C Humid (outer corner and crease)
Maybelline Lash Stiletto Mascara
Urban Decay 24/7 Eye Pencil in Zero

Brushes:
M·A·C #239 and #224

This is actually an EOTD from August, but at the time it was taken I didn't have Photoshop installed on my Mac, so I postponed editing it - and of course I forgot all about it. I've done a green look before, but this one was a lot more toned down. My original plan was to use M·A·C Pagan on the lid, but I had somehow mixed them up in my palette, so I used the wrong one. That's what you get for being lazy and not lifting the shadow up to double check the label!

Please ignore the untidy brows, and the poor lighting. The pictures were taken outside in daylight on a cloudy day.

Photo © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on September 16, 2009 – 7:38 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hvor har du kjøpt MAC på nett? Smile

 2. Jeg handler enten fra privatpersoner gjennom forum som Specktra, selgere jeg vet selger ekte vare på eBay (grundig research er viktig), All Cosmetics Wholesale eller direkte fra MAC Online via min MyUS-konto.Smile

 3. Hei

  Du er VELDIG flink med øyensminke Wink

 4. Hei M.! Tusen takk for kompliment Smile

 5. Hei igjen

  hvor har du lært deg å sminke deg så fint da?
  Kanskje du bare er natur talent Razz
  Og hvor kjøper du sminke?
  Jeg er aldrig fornøyd med sminke utvalget i kjedebutikkene som, estetique etc. I tillegg er det vanskleig å finne farger som passer, siden jeg selv er asiater.

 6. Tja, hva skal jeg svare? Først av alt må jeg bare takke for komplimentet igjen, det fikk meg virkelig til å smile! Jeg har vel lært meg det jeg kan selv, gjennom å se på andres videoer og bilder, og så prøve meg frem til jeg finner min egen måte å gjøre ting på. Man lærer best ved å prøve og feile, og prøve igjen!

  Sminken min kjøper jeg for det meste fra USA, for som du sikkert har sett er det for det meste M·A·C det går i hos meg. Jeg syns heller ikke vi har det store utvalget i butikkene her til lands, dessuten er det dyrt. Selv handler jeg M·A·C fra USA, men du kan jo bestille fra Glasmagasinet i Oslo, eller handle i butikken i Oslo, Bergen eller Stavanger. Ellers syns jeg også Make Up Store har mye kult – disse har butikker rundt om i landet, og har hørt mye bra om Visage i Oslo.


Leave a comment

No trackbacks yet.