dysfunksjonell.no
28Aug/090

Shopping for tea online

St. Dalfour Golden PeachOh God, I've rediscovered eBay. The good thing about that is that it accumulates mail, and I just love mail - but the not-so-good thing about it is that it's costing me money I really can't afford to spend on new "toys".

I never thought I would ever buy tea off eBay, but I have. The thing is, when my American family came to visit us for the first time in 2000, Lisa had brought some tea with her as a gift. The tea was St. Dalfour Golden Peach, and I can honestly say that it was the best tea I've ever tasted - and I drink a lot of tea. I managed to get my hands on another batch a few years later, but it disappeared too soon. I've been searching the Internet ever since to see if I could find a webshop that offered these for sale, but I never did. Until now. Unfortunately you had to e-mail them if the order was international, and there's something wrong with their server so my e-mail never reached them. Then it suddenly struck me, why hadn't I looked for it on eBay? Do you think I was ecstatic when I actually find my precious St. Dalfour tea? I ordered 250 bags with Golden Peach, 50 bags with Strawberry and 50 bags with Black Cherry. It turned out a little more expensive than it would have if the local store had sold it, but I don't care. I'm finally getting a new batch of Golden Peach, and I know where to get more!

Other than that I got myself a brand new Parker Vector pen, fountain that is, and I love it. It's got a fine calligraphy nib, and it's even got my name engraved on the cap. I also got 17 ink cartridges, or refills if you like, in the colors blue-black, purple and turquoise. So easy, and so gorgeous! I just love how my handwriting turns out with a fountain pen, so to hell with all digital writing! ..I don't quite mean that though, I love the typography lessons we're having in class now. Interesting, and fun! Anyway, I ordered it from UK, and it arrived within 4 days. I paid the total of 205,- NOK, whereas 156,- was for the pen with the engraving and the ink. One just have to love online stores like that!

Posted by Shamini on August 28, 2009 – 7:52 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. sv: Du har så rett,det sier sitt heheWink Hvorfor kan ikke folk med samme interesser,støtte hverandre istedet? Jeg syns det er kjempegøy å gå å se på andre sminkeblogger jeg.Du har også en kjempefin blogg,og gøy å stikke innom å lese på. Synd at enkelte skal føle seg truet av dette.Det er jo ingen konkurranse om hvem som har best blogg o.l. jaja, sikkert ikke alle som ser det på den måten Smile

  Jeg må få si en ting om bloggen din, og det er at du er utrolig flink i engelsk ! skulle tro du var engelsk eller amerikansk ! Jeg er imponert ! Wink

 2. fersken te???? det høres utrolig godt ut Grin

 3. Lana Ramone:
  Ja, den er utrolig god! Smaker akkurat som solmodne ferskener.. Mmm!

 4. Ville bare tipse deg om at de har denne teen på iherb.com BILLIG!

 5. Hjertelig tusen takk for tipset, Rikke! Grin Jeg er evig takknemlig!

 6. Ingen årsakSmile Har bestillt masse av teen der nå selv etter ditt tips. Gleder megSmile

 7. Håper du ikke blir skuffet da, jeg skal iallfall handle mer – mye mer – fra linken du gav meg. Fortell gjerne om leveringstid når du får pakken din! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.