dysfunksjonell.no
14Aug/096

Sigma® Travel Kit

Sigma Makeup Naughty in BlackI am completely in love with my gorgeous travel kit brush set from Sigma®! I signed up for their newsletter when I first heard about their brushes, and I was instantly sold when I got an e-mail picturing their new sets "Naughty in Black" and "Nice in Pink". I don't know about you, but I tend to have a problem with long handles and maneuvering them in front of a mirror, and that's why I just had to have my very own set of short handled brushes!

Both kits are identical apart from the color, and one of the brushes. "Naughty in Black" comes with the SS190 while "Nice in Pink" comes with the SS187. Needless to say, I chose BLACK. This was the second time I ordered from Sigma®, and this time I was amazed by their speed. My brushes was shipped the same day as I ordered them, and I had them in my mailbox within a week, or rather 6 working days. Fantastic! Now, people will always have their own preferences, and you'll find those who absolutely love their Sigma brushes, as well as those who wouldn't even consider "cheat" on their precious MAC brushes. Most of the reviews I've read online agree that Sigma is close to MAC in quality, although less expensive - saving money on good tools is great, right?

Contains:
• SS150 (F30) Large Powder Brush
• SS168 (F40) Angled Contour Brush
• SS190 (F60) Foundation Brush
• SS219 (E30) Pencil Brush
• SS224 (E40) Tapered Blending Brush
• SS194 (F70) Concealer Brush
• SS239 (E55) Eye Shading Brush

In my opinion the 187 brush is a must-have to every collection, but since I really didn't want the pink set I chose the black one in spite of the fact that it came with the SS190 instead of the SS187. I cannot remember where I picked it up, most likely from TiffanyD on YouTube, but someone had said that Sigma® would ship that extra brush with any of the sets - if you ordered the black one with the SS190 you would get the SS187 as a complimentary gift from Sigma®, and vice versa. Sounded too good to be true, but I decided to give it a try anyway. When I got my package and ripped it open, I found that the cutest little SS187 (with a pink handle) had been added to my order without any extra charge! It's a perfect set of the most essential brushes, perfect for traveling or even keeping at hand in your purse.

I must admit that I still reach for my MAC brushes every time I'm doing my makeup, more out of habit than anything else, but it kinda prevents me from testing any other brands. I promise that I'll be back with a proper review as soon as I've had the chance to really try out these Sigma brushes!

Photo © Sigma Enterprises LLC

Posted by Shamini on August 14, 2009 – 9:27 PM

Comments (6) Trackbacks (0)
 1. I got a mail yesterday which said that my brushes is on the way! Can’t wait to test them Smile. I didn’t order the travel kit, but the Face and Eyes – kit.

 2. That’s great! And they fixed your address as well? I originally wanted to get the full set + brush roll, but I never got around to it, and when the travel kit came I change my mind about it. I’m eager to hear what you think! Smile

 3. Heisann!
  Jeg havnet tilfeldigvis innpå bloggen din, og på denne posten : http://www.dysfunksjonell.no/2008/12/14/julegavetips/
  da jeg googlet “eyeshadow manly”. Det er vel 1 år og vel så det siden denne posten ble publistert og jeg antar, desverre, at tilbudet om å kjøpe denne øyenskygge paletten ikke lenger er mulig. Men jeg må likevel spørre!Wink
  Har du evt. noen andre forslag på hvor jeg kan få kjøpt denne (eller noe liknende til overkommelig pris), er klar over ebay, men synes det virker så, vet ikke, “vanskelig”? hihiWink

  Uansett, ble veldig interessert i bloggen din, kommer til å fortesse å følge med her!

  Have a nice day Wink

 4. Heisann Karoline! Kjempekoselig å få kommentarer fra nye folk! Jeg har fortsatt én slik palett liggende faktisk, så det er alltid en mulighet om du ikke ønsker å bruke eBay. Selv jeg er beklageligvis blitt en dreven eBay-bruker, og det er virkelig ikke vanskelig – man må bare passe seg for kopier, og være oppmerksom på at det kan tilkomme “toll” (mer korrekt moms) og denslags når man handler fra utlandet. Tusen takk for kompliment, jeg håper du finner bloggen interessant i fremtiden også. Smile Ha en flott søndag videre!

  PS! Jeg har sendt deg en mail. Smile

 5. Kanskje jeg skaffer meg sånne børster en gang når jeg får råd Grin Er ganske trangt nå for tiden. Siste jeg brukte penger på, på netthandel var china glaze retro diva. Men nå sier kontoen stopp! Jeg får sikle litt på dine i mens.
  Forøvrig har jeg endret theme på bloggen. Skulle ønske WordPress la til flere themes og flere som tillater personlig header Razz

 6. Nå har jeg brukt mine litt, og jeg må si at jeg er mektig imponert over dem. De er slett ikke langt unna M·A·C i kvalitet, selv om enkelte koster har litt andre kvaliteter enn de sammenlignbare kostene fra M·A·C. Det kommer en anmeldelse om ikke altfor lenge.

  Så at du hadde endret theme på bloggen din, hjertelig takk! Jeg ble sittende og se ut i luften mens jeg febrilsk forsøkte å blunke vekk de svarte stripene som ble værende i synsfeltet mitt i fler minutter etter å ha lest et av innleggene dine. Razz Fiks deg WordPress på eget domene, så kan du gjøre akkurat som det måtte passe deg med absolutt alt i et theme. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.