dysfunksjonell.no
5Aug/090

Make Up For Ever

Yesterday I finally got the package from my sweetheart Amira in France! I say "finally" because it needed almost three times as many days to reach me in Norway as usual. It gave us quite a scare, as we both feared it had been lost. A large "goodie bag" filled with products from Make Up For Ever. I'm new to this brand, but she's told me so many wonderful things about MUFE, so I had decided to get my hands on a few things. My package contained 7 matte eyeshadows with a MUFE palette, their infamous HD Microfinish Powder, the 25 Year Anniversary case with Aqua Eyes pencils in 5 colors. Amira also included a sample of MUFEs HD foundation and primer for me. She even put everything into a special gift box from Sephora, which looks very decorative on my vanity table!

Even though I don't haven't installed Photoshop on my new Mac yet, I managed to edit a picture of my very first MUFE palette! It looks just like those palettes we used for painting in kindergarten, I could sit and look at it all day - especially that gorgeous #92. I'm don't think I'll venture into MUFE the same way as I have with M·A·C, mainly because my account won't allow it. Color junkie, that's me in a nutshell. My palette still has some open spaces, but I'm quite positive that they will be filled with a highlighter, a white and a wild card yet to be chosen.

MUFE Palette#71 Sunflower, #18 Tangerine, #64 Crimson
#91 Apple Green, #92 Purple, #33 Slate Gray, #4 Black

Photo © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on August 5, 2009 – 11:05 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. japp ser verkligen ut som vattenfärg.. såna har jag massor, billigare Wink Fast lite svårt att använda som makeup kanske..Wink

  2. Makeup trenger ikke være så dyrt, selv om MUFE er en av de dyrere merkene. En eller annen som jeg ikke husker navnet på – kanskje det er Ben Nye? – har jo lagd paletter som er helt identiske med vanlige maleskrin med vannmaling. Dessuten tror jeg vel at du kan bruke vannmaling som makeup, du kan jo lage sånne søte tigeransikt, eller en sommerfugl.. Wink

  3. jeg kjøpte 2 øyenskygger fra mufe da jeg var i usa i sommer, de er utrolige fine.. men litt i det dyreste laget. har kjempelyst på palett jeg og. Smile

  4. Jeg er helt enig. MUFE er absolutt i dyreste laget, men det syns jeg egentlig at NARS er også. Elsker fargene, pigmenteringen og feelingen, ikke minst! De er smøøørmyke så det holder! Grin

  5. Enig, har kun en Nars øyenskygge, en gullfarget en, og den er helt sykt pigmentert! men jeg er litt for gira på mac palettene mine til at jeg kan tillate meg å kjøpe flere ting som ikke passer inn i paletten. hehe.

  6. En venninne tipset meg om en ny skygge fra NARS ved navn “Mekong”, og den er helt klart øverst på lemmingslista mi. Jeg elsker brune skygger, og den hadde gullskimmer i tillegg… Skjønner hva du mener med ting som ikke passer inn!


Leave a comment

No trackbacks yet.