dysfunksjonell.no
17Jul/090

EOTD: “Baking Sun”

Eyes:
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Baked (lid)
Urban Decay Twice Baked (crease)
Urban Decay Half Baked (inner corner)
Max Factor False Lash Effect
Urban Decay 24/7 Eye Pencil in Zero

Brushes:
M·A·C #239, #224 and #219

Again with the lighting! This time the picture is taken outside in daylight, and once again it looks a little different than it actually did. I must say that I really like this palette, and I haven't regretted buying it for a second. I don't really understand the use of Flipside, but that's simply because I don't like to accentuate browns or even neutrals with a brighter color like teal or turquoise. These shadows are creamy and buttery, easy to apply and blend, and I cannot complain about the pigmentation. Soft and bold at the same time, can you ask for more? My own blending has yet to be perfected, but I seem to learn a little more every time I do a new look.

Oh, and I promise that the next EOTD will be something more colorful.

Photo © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on July 17, 2009 – 12:20 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. As we all know, I’ve no clue when it comes to makeup, but this looks smashing! Smile

 2. ser kalas ut! Grin

  Verkar dyrt bara..Wink

 3. Tusen takk Linda, og det er koselig å se at du fortsatt er innom her! Alle fargene er fra “Get Baked”-paletten fra Urban Decay, som kostet 153,- NOK. Paletter er kjempekjekt, og trenger ikke koste så veldig mye. Grin

 4. mmm varje pryl kanske inte är så dyr… *fnissar*

  själv suckar jag varje gång jag är tvungen att köpa ny mascara för 150sek vart tredje år…. *lol*

 5. Så lenge du får alle fargene (+ “Flipside” som jeg ikke har brukt) for 153,- NOK, så har du helt sikkert en kajal og en mascara liggende fra før, og til påføring kan du jo bruke fingrene om du vil. Wink Når det gjelder mascaraen, så er jeg helt enig, og jeg er ikke med på greia om å bytte den hver 3. måned! Min byttes når den begynner å bli vanskelig..

 6. äh blir ju dyrt det här. vet du hur mycket pyssel man kan få för dessa pengar? Wink

  kajal och jag går inte ihop. Få sån muppokan´t mellan ascaran och kajalen så det ser bara dumt ut

 7. För att översätta det från utrikiska igen då…

  Får sån muppokant mellan… så

  Wink

 8. Vakkert! Er kjempeglad i slike farger!

 9. Linda:
  Ja, jeg er klar over at man kunne fått masse pyssel for pengene, men i mitt tilfelle hadde det bare blitt liggende i en skuff. Jeg husker at jeg hadde ambisjoner om å lage en scrapbook fra USA-turen i 2002 (de gode minnene, ikke de dårlige) – og alt utstyret ligger pent innpakket i plast i samme skuff som jeg la det i da det kom i posten. Razz

  Hilde Christina:
  Tusen takk! Jeg er stor fan av fargene selv, og dette er absolutt en palett som er verdt å ha i samlingen, men nå er det på tide med noen heftige farger snart!


Leave a comment

No trackbacks yet.