dysfunksjonell.no
20Jun/090

EOTD: “Green with Envy”

Green with EnvyEyes:
Urban Decay Primer Potion
M·A·C Lucky Green (lid)
M·A·C Humid (crease)
Max Factor Falsh Lash Effect
Stila Eye Kajal: Onyx

Brushes:
M·A·C #239, #224

It might sound weird, but this is actually the very first time I'm wearing green makeup! I think it turned out very nice, and I'm certain that my green palette will be reached for more often from now on. Lucky Green is unfortunately a LE color, but I just had to use it. It's such a gorgeous green! I'm also very happy to have found the perfect "nude lip" for me in M·A·C Peachstock, as I hate that horrible "concealer look" some choose to wear. Very subtle, yet pretty!

© Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on June 20, 2009 – 12:40 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Åhh, lekkert! Grønt er nydelig!

 2. Green fits your eye color very nicely. You should definitely use green more often Grin

  Lindas siste bloginnlegg: Sitrusfri majones

 3. Det var veldig pent, og velvalgt fargekombinasjon. Du har duset nydelig mellom fargene. Du kan med fordel øve litt på dusing i kantlinjen på fargen, og kanskje en highlighter-farge under brynet for å komplementere looken.

  Men – det er småpirk: Dette var pent! Gleder meg til å se mer!

 4. neglelakkmani:
  Tusen takk! Smile

  Linda:
  Thank you so much, I’m sure I’ll be doing several green looks from now on. God knows I’ve got a few green eyeshadows I have to test!

  Delirium:
  Tusen takk! Jeg har alltid prøvd å duse/blande mellom fargene når jeg bruker mer enn én, for jeg syns ikke det er noe pent når man ser et tydelig skille – og etter å ha oppdaget #224 fra M·A·C ble det hele en drøm! Jeg innrømmer gjerne at jeg sjelden gidder å finne frem en highlight, men jeg skal prøve å bli flinkere. Når det gjelder kantlinjen, så snakkes det veldig mye om “cutting the crease” på et av de amerikanske forumene jeg henger på, så det var med vilje at kanten ble så skarp – men den burde vært skarpere i “vingen” også, om du skjønner. Ikke helt min greie, så neste look skal jeg følge rådet ditt istedet.

  Setter kjempestor pris på tilbakemelding og tips, så fortsett gjerne med det! Og tusen takk for komplimenter. Grin

 5. Hm, ja jeg ser hva du mener med “cutting the crease”, men da må den være enda skarpere. Du kan se et eksempel på en look jeg gjorde for en skoleoppgave slik jeg tenker det ser best ut da http://www.flickr.com/photos/idsartha/255435922/in/set-72157594294863967/ Veldig skarpt altså… Det er utrolig vanskelig å få til på seg selv, så jeg gjør det sjelden.

  Jeg var forresten innom MAC her om dagen og kjøpte den gule skyggen i Style Warrior settet. Jeg var veldig i tvil om jeg ville kjøpe den, men damen la en look på meg med den og jeg må si at den faktisk er en litt anvendelig skygge!

  Jeg kommer gjerne med litt tips fremover også, alle ment i beste mening – fordi jeg synes sminke er så gøy!

 6. Ja, og i og med at “cutting the crease” skal være såpass skarp, så tror jeg at jeg holder meg til den myke, duse looken for fremtiden. Det er den jeg liker best på meg selv uansett! Bildet du viste var flott, men jeg føler at man nesten er nødt til å kjøre den komplette stilen, som på bildet, for å i det hele tatt kunne “dra det i land”. Jeg er for puslete enda, er ikke veldig vågal, og liker å forholde meg sånn passe nøytral.

  Bright Future ja, jeg fikk den tilsendt i pakken fra USA, men jeg har ikke fått testet den ut enda. Hvis du skulle føle for å ta bilde med den på, så del gjerne med meg! Jeg har funnet ut at hudfargen min er sånn passe koko, for den “kansellerer ut” endel farger, som bare “forsvinner” på meg..

  Sminke ER gøy, og jeg setter bare pris på at du kommer med tips til meg. Jeg ønsker å bli flinkere, og det er ingen bedre måte å gjøre det på enn å øve, og å ta imot tips fra andre. Smile

 7. VELDIG FINT! Synes ikke dette var noe å pirke på i det hele tatt, dette var kjempeflott. Nå blir det grønn skygge på meg i dag også Grin

 8. Hilde Christina:
  Tusen hjertelig takk for kompliment! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.