dysfunksjonell.no
13Jun/090

GOSH Light’n Shine Lip Glaze

Nå skal jeg gjøre noe jeg egentlig hadde lovet meg selv å slutte med, nemlig skrive om makeup her. Som nevnt fler ganger allerede har jeg en plan om at jeg skal komme med en engelskspråklig blogg som skal inneholde alt jeg har på hjertet om makeup, men siden dette i første omgang angår mine felles norske makeup-avhengige velger jeg likevel å skrive en snutt her. Det har seg nemlig sånn at Linda, eller Ithilme om du vil, tipset meg om en av sine siste erobringer hva makeup angår. Jeg påvirker henne, hun påvirker meg, jeg påvirker og lar meg påvirke av andre - det er en eneste stor, ond sirkel det der. Uansett, hun tipset meg om denne nye lipglossen fra GOSH som hun syntes var helt knall. Jeg har aldri vært noen stor fan av GOSH, mye fordi produktene rett og slett ikke har imponert meg i det hele og store, men siden VITA fører merket bestemte jeg meg likevel for sjekke hva som hadde begeistret Linda sånn.

GOSH Light'n Shine Lip GlazeGOSH Light'n Shine Lip Glaze minner ved første øyekast mye om Dazzleglass fra M·A·C, for de av dere som kjenner til denne. Jeg har aldri vært noen stor fan av lipgloss, siden jeg misliker alt som er klissete, og Dazzleglassene er både klissene og tjukke i konsistensen. Det kan da umulig være meningen at leppene skal klistre seg sammen? Og jeg er neppe den eneste som hater at håret setter seg fast på leppene med en gang det kommer et lite vindpust. MEN.. sånn er ikke Light'n Shine!

Konklusjon:
RatingEtter å ha vært innom min nærmeste VITA-butikk bestemte jeg meg for å la 02 Rosa bli en del av min voksende makeup-familie, og idag ble også 04 Pink og 06 Light Brown innlemmet i samlingen min. Den er lett å påføre med den vesle penselen, den gir akkurat perfekt mengde glans og farge, og den er overhodet ikke klissete. Jeg ble ikke tørr på leppene etter å ha hatt den på, og jeg kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for denne vesle skatten fra GOSH. Godordene stopper imidlertid ikke der, for Light'n Shine har som navnet tilsier noe som andre lipgloss ikke kan skryte på seg: et ekte speil (ikke klistremerke à la Barbie), i tillegg til to små LEDs i korken. Dette betyr i praksis at du kan påføre den uansett hvor du er, uansett hvordan belysningen er. Jeg kommer til å bruke disse flittig, selv på dager hvor jeg ikke gidder å legge annen sminke, og jeg har overhodet ingen betenkeligheter med å anbefale GOSH Light'n Shine Lip Glaze videre.

Pris: 99,- kroner, og fås i butikker som fører GOSH.

Foto © GOSH Cosmetics

Posted by Shamini on June 13, 2009 – 1:43 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. De er så digge Grin

  Lindas siste bloginnlegg: Det går til helvete

 2. Har aldri vært noe stor fan av GOSH jeg heller,men nå ble jeg nysgjerrig! Må prøvesSmile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Pakker i posten!Smile

 3. Hvor lenge holder den seg pen på leppene før du må påføre nytt? Det lurer jeg på. Smile

 4. Linda:
  Ja, tusen takk for tips! Testa 04 Rosa igår, og den er også knallfin. Smile

  Licota:
  Det kan jeg egentlig ikke svare på, for jeg har tatt den på rett før jeg har gått ut, og da har det vært for å spise is eller middag.. så da har den naturlig nok forsvunnet. Jeg har heller ikke mye på, så min vil nok forsvinne raskere enn hos andre som bruker mer. I’ll get back to that, OK? Smile

 5. Sure, honey Smile Blir nok å kjøpe en selv for å undersøke. Dyrt var det ikke, i hvertfall!


Leave a comment

No trackbacks yet.