dysfunksjonell.no
8Jun/090

Leiligheten: Umøblert

Her kommer endelig noen av de svært så etterlengtede bildene av den nye leiligheten! Kritisk som jeg er.. er jeg selvsagt ikke fornøyd med bildene, men det er så utrolig vanskelig å skulle ta bilde inne når man ikke har skikkelig lys, og lyset ute insisterer på å forandre seg hele tiden. I første omgang kommer det bilder av leiligheten som den var ved overtakelse, umøblert og uten rot - og etterhvert som vi blir ferdige kommer det fler bilder. Kjøkkenet har nå fått på plass komfyr med keramisk topp, stort kombiskap og oppvaskmaskin i børsta stål, og er blitt riktig flott. Soverommet har fått seng og sminkebord, men mangler fortsatt et romslig garderobeskap. Stue har fått en flott sofakrok i lyset fra den store verandadøren, og ymse hyller begynner å komme på plass.

StueStua mot verandaen, soverom til høyre

Igår hadde vi faktisk sol på hele verandaen fra før 12:00, og da klokka rundet 21:00 var den fortsatt ikke helt forsvunnet. Snakker om luksus! Sol av dette slaget har jeg savnet siden jeg flyttet fra nord - sånn er det å være bortskjemt med midnattssol, og jeg er kjempeglad for at vi ikke lenger bor i skyggen av andre boligblokker. Vi blir bare mer og mer fornøyd med leiligheten etterhvert som dagene går, og jeg kan virkelig ikke beskrive følelsen av å eie denne lille skatten.

StueStua mot kjøkkenet og gangen, soverom til venstre

KjøkkenKjøkkenet

SoveromSoverommet

Da håper jeg at iallfall noen av dere får stilt litt av nysgjerrigheten, så kommer jeg tilbake med fler bilder etterhvert som vi blir ferdige! Smile

Posted by Shamini on June 8, 2009 – 2:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. så fint det var der Smile

  Andrés siste bloginnlegg: Fredagslinker 30. Mai 2009

 2. For å si det sånn. Hvis det lusker en neger med delvis afro rundt i området, er det sikkert bare meg. I’m lovin it! Grin

  Marias siste bloginnlegg: Mitt alfabet: G

 3. Kjempe flott leilighet da , stor grattis .
  Så er det så deilig når man har sol i så lenge .
  Lykke til med møblering Smile

 4. Nice! Grin

  Flott leilighet, det må jeg si. Og solforholdene er jo elsk!

  Greit nok at det er litt smågrettent når man er PCfreak og får solskinn på skjermen, men det er jo slikt man har persienner til! Grin

  Grattis, og lykke til med videre innredning, kjære

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Ytringsfrihet, personvern, Internet

 5. Den ser kjempefin ut!Smile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Dior Jazz Club Collection

 6. Maria:
  Om jeg ser at det lusker en neger rundt her som kan minne om deg, så skal jeg da saktens invitere henne inn. Kaffe? Te? Grin

  Anita:
  Så hyggelig med et nytt “fjes”, tusen takk for både hyggelig kommentar, gratulasjoner og lykkeønskninger! Smile Samtidig må jeg nesten takke for linken til din blogg. Må innrømme at jeg blir skikkelig valpesyk når jeg ser bildene av smårollingene dine. De er fantastisk søte!

  Ørjan:
  Vi har sofakroken på den siden som de store vinduene er, og PCene på andre siden av rommet, så for min del må gjerne sola skinne hele døgnet. Det er jo sånt jeg er vant med hjemmefra om sommeren.. Hadde aldri trodd at jeg kom til å savne midnattssola på dette viset. Ellers hjertelig takk! Nå får vi se deres?

  Og dere andre.. tusen takk! SmileHeart

 7. Te, takk! Wink Masse sukker og litt melk!

  Marias siste bloginnlegg: To uker igjen til Marmaris!


Leave a comment

No trackbacks yet.