dysfunksjonell.no
4Jun/090

Første natt i leiligheten

Det var på ingen måte meningen å svikte igår, men planene ble litt annerledes enn vi opprinnelig hadde tenkt, og vi har nå sovet vår aller første natt i leiligheten. Så godt har ingen av oss sovet på kjempelenge, og jeg kan ikke få sagt hvor fornøyd jeg faktisk er! Igår kveld satt jeg i stua foran de store vinduene og kikket på drittværet ute, mens jeg tjuvlånte adgang til et åpent trådløst nett. Selv om regnet bøttet ned, og himmelen var mørkegrå av tjukke uværsskyer, måtte jeg smile - det var koselig nemlig. Vi har tatt bilder av stua, soverommet og kjøkkenet, og de kommer så snart de er overført til PCen. Kabelen ligger foreløpig igjen i den andre leiligheta, men fortvil ikke.. de kommer.

Ellers har Bring vært her med hvitevarer og TV, og tross småproblemer med installasjon av komfyr og oppvaskmaskin er det meste nå på plass. Det ble kjempetøft med børsta stål, og det brøt veldig med alt det hvite på kjøkkenet. For øyeblikket står TVen på gulvet, men vi håper å få den opp på veggen snart. Den er knallflott i svart pianolakk, og kommer til å passe perfekt inn der vi har planer om å henge den opp! Kaffemaskinen var det litt leveringstid på, så den kommer vel ikke før i neste uke en gang. Nå gleder jeg meg til dette styret er over. Jeg liker ikke alt kaoset som kommer i farvannet av flytting, og jeg ser frem til at man kan bo her på ordentlig.

Nå syns jeg bare at sommerværet kan returnere, sånn at vi kan ta i bruk verandaen! Grin

Posted by Shamini on June 4, 2009 – 4:24 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Gratulerer, igjen! Smile

  Marias siste bloginnlegg: 11 av 15

 2. Jeg gleder meg til å få sett de bildene Grin

  Lindas siste bloginnlegg: Det går til helvete

 3. Eeehehe, heldig som har veranda Grin
  Bra du er fornøyd med den nye heimen ^^

  Vi har bodd i vår nye leilighet i to uker, og vi bor fortsatt i esker.. latsekker er vi. :\


Leave a comment

No trackbacks yet.