dysfunksjonell.no
2Jun/090

Leilighetseiere!

Omsider kom tirsdag 2. juni, og endelig kunne vi troppe opp utenfor den nye leiligheten for å motta nøklene. Jeg konstaterte lykkelig at leiligheten så veldig mye bedre ut nå som den var fullstendig tømt, og jeg ble overrasket over at jeg faktisk syns den er penere enn jeg husket etter visningen. Det kan vel ikke bli stort bedre enn det? Idag har vi vært skikkelig effektive, for vi har meldt adresseendring der det trengs, snakket med forsikringsselskap, bestilt 20Mbit internett, og ordnet med annet småplukk som har en ekkel tendens til å gå i glemmeboka om man ikke ordner det med en gang. Videre har vi planlagt den kommende møbleringen litt, og heldigvis har vi funnet en topp løsning til soverommet hvor jeg har plass til både vanity, og matchende kommode!

Hadde en litt morsom episode idag, mens jeg stod inne på Solsiden Kjøpesenter og ventet på Øyvind. I hendene hadde jeg ei slitt plastbøtte som vi skulle ha med ned til den nye leiligheten, for at Øyvind skulle slippe å vase rundt med bøtta når jeg likevel måtte vente på ham der. Jeg liker å se på mennesker som haster forbi, og mens jeg satt der i mine egne tanker stoppet en dame med barnevogn opp litt på siden av meg. Hun så litt skeptisk på meg før hun begynte å lete etter noe i veska - og brått innså jeg at det var lommeboka hun var på jakt etter! Nå vet jeg ikke helt hvordan jeg må ha sett ut, med plastbøtta i hendene, men jeg nekter å tro at det så ut som at jeg tagg etter penger. Jeg mener, for det første er jeg da virkelig godt nok kledt, og for det andre.. hvem pokker tigger med en 10 liters bøtte? Jeg skyndte meg å legge bøtta i fanget da jeg skjønte hva dama trodde, og litt tvilende stakk hun lommeboka tilbake i veska før hun gikk videre. Man kan jo ikke annet enn å le? Grin

Uansett, imorra begynner vi med den ordentlige flyttingen! Utålmodig som jeg er håper jeg selvsagt at det går fort sånn at vi kan ta leiligheten skikkelig i bruk, men det kommer nok til å ta noen dager før vi er helt på plass. Sånn er det når man har uendelig mye skrot som skal flyttes fra A til B. På torsdag kommer jo hvitevarene våre, og TVen! Og som en ekstra liten bonus, først og fremst til Maria, kommer det trolig bilder leiligheten allerede imorra.

Posted by Shamini on June 2, 2009 – 9:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. KJEMPE MASSE GRATULERER!!!

  Gleder meg masse til å komme å se Smile Om dere trenger hjelp til flyttinga med en bil (vrakt) til, er det bare å rope ut Wink

  *Kose*

  Bodils siste bloginnlegg: Pinsaften 2009

 2. GrattisSmile JADDAHH!!! BILDER!!!! Grin Grin Grin Grin (hihi)

  Åhhh, jeg lo høyt når jeg leste om hun dama! For en slu storforlangende tigger du må ha vært, da Razz Ikke bare later du som at du må bruke rullestol for å få sympati, men du stiller faktisk opp med bøtte, INNE på et kjøpesenter! Åhhhh, dette må være dagens, ukens, årets, tidenes… Grin

 3. Litt griskt å stille opp med en 10liters bøtte når man tigger… Men er man nettopp blitt gjelds-slave så er man nettopp blitt gjeldsslave Wink

  Andrés siste bloginnlegg: Fredagslinker 30. Mai 2009

 4. Hihihihihihihi, jeg måtte fnise høyt av den tiggerhistorien og fortelle det videre til kollegaene mine. Utrolig bra, hihi.

  Gratulerer igjen som leilighetseiere! Gleder meg til å se bilder Grin

  Ida Victorias siste bloginnlegg: I dag har jeg….

 5. ENDELIG !!! Grattis – Grattis

  gleder oss til bilder Smile

  Synes det er helt ok med 10 litersbøtte isteden for de lusne pappkrusene som østeuroperne bruker i Bodø. Skaff deg ei bøtte med gulldecor – skal det være, så skal det være !!!!! Og størrelsen på bøtta må da stå i stil med leiligheten – eller ???? Tenkte å tipse CNN Wink)))))

  Kos dere !

  Klem mamsen og papsen – og så “pølsene” da Big Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.