dysfunksjonell.no
30May/090

SHOPPING SPREE!

Dagen igår hadde både jeg og Øyvind gledet oss til lenge. Først og fremst var det Øyvinds siste eksamensdag, men vi hadde også bestemt oss for å ta en tur ut for å kikke på nødvendigheter vi trenger til den nye leiligheten. Siden vi begge hele tiden har leid leiligheter har ingen av oss eid det aller nødvendigste som kjøleskap, komfyr, oppvask- og vaskemaskin - og siden alt dette er ting man trenger om man skal bo, så måtte vi ut på jakt. Det endte med at vi fikk et pakketilbud fra Elkjøp som da inneholdt komfyr og kjøleskap fra Electrolux, oppvaskmaskin fra Gram, vaskemaskin fra Hotpoint Ariston. I tillegg til disse nødvendighetene ble det til at vi slo til på en 50" Full HD Plasma-TV fra Samsung, og en Nespresso Lattissima fra Delonghi.

Tusenlappene formelig flaksa rundt ørene på oss, men det er nå engang sånn at man er nødt til å ha iallfall komfyr, kjøleskap og vaskemaskin i hus. Heldigvis er det ikke hver dag man investerer i disse tingene, og selv om hverken TV eller kaffemaskin kan ansees som direkte nødvendig er dette ting vi bruker relativt ofte likevel. Og har man først hatt en Nespresso tilgjengelig, vel.. så kan man virkelig ikke leve uten, og denne gir oss både Espresso, Cappuccino, Lungo og Latte Macchiato med et enkelt trykk! Når man da heller erstatter alle kaféturene for den vante kaffefixen med en valgfri kaffe fra Nespresso i ønsket styrke og smak, skal det ikke mye til før et sånt vidunder av en kaffemaskin er inntjent uansett. Er man smakssirup-junkie i tillegg får man kjøpt akkurat det man måtte ønske i både store og små flasker hos Tea & Coffee Shop!

Planetene synes fortsatt å snurre rett vei, og jeg er kjempefornøyd med tilværelsen tross smertene som nekter å slippe taket i hoftene mine. Det føles uendelig bra å være nybakt eier av en flott leilighet i det som etter min mening er et av de desidert peneste strøkene i byen, og å handle inn det som trengs til den. Hvem skulle vel trodd at det ville føles så bra å strø om seg med tusenlapper på denne måten? Jeg må dessverre innrømme at turen på IKEA gjorde meg mer deprimert enn fornøyd, men jeg fikk iallfall sjekket ut endel møbler jeg hadde i tankene, og rasket med meg en blomstervase og pyntesand i svart for å sette sminkekostene mine i, samt innlegg til skuffene. Speilet blir det ikke noe av ettersom det var omtrent dobbelt så stort som jeg hadde trodd, og jeg er veldig usikker på sminkebordet på generell basis. Størrelsesmessig finner jeg neppe noe som vil fungere bedre, men jeg vet ikke..

Bare 2 dager igjen! Grin

Posted by Shamini on May 30, 2009 – 8:55 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Mmmmmh, jeg skulle ønske jeg hadde masse penger Grin

  Marias siste bloginnlegg: ELF – eyes lips face

 2. Hurra! Grin
  Gleder meg på deres vegne. Vi håper også på å få kjøpt, men det ser ikke ut som det blir noe av. Men vi overlever nok uansett Smile

  Lindas siste bloginnlegg: Det går til helvete

 3. Nå vil jeg gjerne påpeke at det å leie ikke er noen grunn til ikke å eie komfyr, kjøleskap, vaskemaskin etc. Wink

  Men jeg ser poenget Grin

  Og det er alltid gøy å handle. Det er når kontoutskriften kommer at man blir litt lettere deppa. Jeg misunner dere litt TVen, selv om jeg fint overlever med min 40″ Sony foreløpig – er ikke noen stor plasma-fan, selv om Samsung har noen ganske fine. Pioneer la (eller skal legge ned?) jo ned sin plasma-TV-divisjon, noe som gjorde meg enda mindre lysten på å kjøpe plasma.

  Grattis uansett! *klemme*

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Ny leilighet!

 4. Linda:
  Den som venter på noe godt, osv. Wink

  Ørjan:
  Please enlighten me, for jeg ser ikke helt det store behovet for å sitte med dobbelt opp av hvitevarer? De stedene jeg (eller vi) har leid til nå har vært inkludert hvitevarer, noe som er vanlig når man leier ifølge de aller fleste annonsene jeg har sett. Hjemme i Gokk har jeg selvsagt både keramisk komfyrtopp og stekeovn (innebygd sådan) fra Husquarna, i tillegg til oppvaskmaskin og det som ellers måtte trengs – men det tar man liksom ikke med seg når man skal leie et annet sted.

  Vi har en 50″ plasma fra Pioneer her vi bor nå, og bildet på den nye Samsungen vår var veldig mye bedre, selv i butikk-belysning. Vi er iallfall kjempefornøyde, og plasma var det vi begge var enige om at vi ville ha. Og jeg tror, helt alvorlig, at vi kommer til å forbli akkurat like fornøyde når alt er på plass – om ikke mer! Kontoutskriftene ser vi på nett (hva slags steinalderbank er det du bruker?), så det kommer ikke som noen overraskelse at kontoene har slanket seg for anledningen.

  Og tusen takk! *klemme* Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.