dysfunksjonell.no
29May/090

“Hvordan fiansiere skilsmissen”

John CleeseNoen ganger skjer det helt utrolige ting, og dette er en sånn ting. OK, kanskje ikke helt utrolig, men en rimelig kul greie som i aller høyeste grad er en opplevelse vi aldri kommer til å få sjansen til å være med på igjen. Jeg har nemlig fått klørne i to billetter til "En latterlig kveld med John Cleese" som skal finne sted i Trondheim, 5. oktober 2009. Ja, du leste rett - selveste "Basil Fawlty" kommer til Norge! Forestillingen har verdenspremiere i Norge under en måned før Cleese fyller 70 år, og vi bestemte oss for at dette var noe vi ikke kunne gå glipp av. Personlig er jeg ingen enorm fan av Monty Python, selv om de har mange kule sketsjer som de aller fleste på en eller annen måte kjenner til, men Fawlty Towers er jo en klassisker - og selv syns jeg mannen er genial både alene, eller sammen med andre skuespillere.

Billettpris: 990,- kroner, og kan kjøpes her.

Illustrasjon: © Publicom

Posted by Shamini on May 29, 2009 – 1:09 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg gleder meg Grin

 2. Nice! Selv kan jeg ikke fordra humoren hans (eller annen Britisk humor for den del…) men jeg kan tenke meg at min kjære kommer til å gå nuts når han får høre dette Wink

  Marias siste bloginnlegg: BGT Finale!!!

 3. Jeg har sykt lyst å gå, men 1000 kr billetten? I think not. Frown

 4. Øyvind:
  Jeg også! Grin

  Maria:
  Jeg er heller ikke fan av britisk humor, og det er svært få britiske komiserier som får meg til å dra på smilebåndet, men John Cleese er likevel høyt på lista over komikere jeg faktisk har sansen for – britisk eller ei. Smile

  Renate:
  Ja, jeg vet.. helt sjuk pris! Heldigvis tar de ledsagerbevis, sånn at vi kan gå to stykker på én billett, og da går det an.


Leave a comment

No trackbacks yet.